Gruppetur 2021

03-09-2021 19:00 - 05-09-2021 12:30


Gruppeturen er for både spejdere, forældre og søskende. 

Vi vil gerne invitere jer alle med på en weekendtur til Arresøcentret i Nordsjælland d. 3.-5. september. Vi synes at spejdernes familier også skal have chancen for at opleve hvad det vil sige at være på en rigtig spejdertur. Savner du at komme på spejdertur med dine bedste venner og blive helt opslugt af et godt detektivmysterie, eller at finde ud af, hvad der egentlig får dine unger til at komme hjem med et smil på læben efter en god tur – så er det nu, du skal gribe chancen. Og som forældre er det nu I kan få en idé om hvad ungerne laver til spejder, og de kan nok også vise jer et trick eller to. 

Turen står i detektivernes tegn og byder på alt lige fra sjove og mystiske opgaver, lejrbål, overnatning i telt, mad over bål, spejderfærdigheder og selvfølgelig en masse natur og gode oplevelser. Kort sagt – en rigtig spejdertur!

Spejderne (mini, junior, trop og klan) overnatter i telt sammen med deres patrulje, så det er muligt at deltage uden forældre. Mikrospejderne sover i telt med deres forældre. Savner du som forælder alligevel lugten af bål, hyggen om lejrbålet og den friske luft, så snør vandrestøvlerne og tag med og vær sammen med andre forældre!

Vi starter fredag den 3. september kl. 19:00 ved Arresøcentret, Auderød Byvej 4, 3300 Frederiksværk. Vi slutter samme sted søndag 5. september kl. 12:30. Da der er begrænset med parkeringspladser ved centret opfordre vi alle til at prøve at arrangere samkørsel og dermed minimere antallet af biler.

Deltagerpris, for spejdere, forældre og søskende over 5 år er 250 kr. For Familiespejdere og søskende under 6 år er deltagerprisen 150 kr. Søskende under 2 år er gratis.


Find din indre detektiv frem og gå på opdagelse med din familie og dine bedste spejdervenner! Vi glæder os til at se jer alle sammen på Arresøcentret til et brag af en weekend!

Leder Grevemose Flok (Familiespejd) Eskemose Flok (Mikro) Maglebjerg Flok (Mini) Sjælsø Flok (Junior) Birketroppen Birkeklanen Birkeknast Birkestokken Stammen

Afbud

Hvor

Arresøcentret