AFLYST! - Familieweekend 2020

26-09-2020 - 27-09-2020


Skurkene er væk!

Den er helt galt i film og TV verdenen. Alle skurkene fra de mest elskede film og TV er forsvundet. Mickey Mouse kan ikke finde Sorte Slyngel, Batman kan ikke finde Jokeren og Titanic kan ikke finde sit isbjerg. Alle de gode historier og fortællinger er i dyb krise. Som alle ved kan der jo ingen fortælling være uden en modstander.

Men!

Spejderne har fået nys om at alle de forsvundne skurke og slyngler gemmer sig det samme sted. De har tilsyneladende valgt at strejke i fællesskab, i kampen for bedre vilkår for nedgjorte skurke og undertrykte modstandere.

Vi kan dog ikke selv få dem til at skifte mening, og har brug for dig og din families hjælp til at bringe dem tilbage i historierne. Så vi alle kan nyde en god historie eller film igen, hvis nu vi ikke må komme så meget ud eller se så mange mennesker. Ja, vildt usandsynligt, sker nok aldrig, men man kan aldrig være for sikker.

Du og din familie inviteres derfor til Familie Weekend for 1.Holte Gruppe d.26 - 27 september. Vi kan endnu ikke løfte sløret for hvor vi skal hen, af frygt for at slynglerne hører om det og går under jorden. Men tilmeld jer nu til årets største familie arrangement.

1. Holte Gruppe Mini Junior Trop (Tuli)Klanen

Afbud

Hvor

Hemmeligt (indtil videre)