Juniorweekend med 20- og 15-km

07-09-2019 10:00 - 08-09-2019 12:00


Hele Junior Grenen skal ud i Henrik Gerner Hytten i Birkerød, hvor vi starter med en 20 km tur og bagefter bare sjov’er for vildt med mad, bål, hygge, Løb eller hvad vi ellers finder ud vi vil lave af sjove ting. Hovedformålet med weekenden er en gå- og mega-hygge weekend, og de som har taget 20-km mærket, kan nu gå efter at tage 15-km mærket.

Vi starter lørdag kl. 10.00, og alle skal have en god, STOR frokost-madpakke og drikkedunk med vand med hjemmefra, for vi skal af sted på 20-km så snart vi har fået indrettet os.

Afhentning er søndag kl. 12.00

Det praktiske:

Vi mødes på indkørselen til Kattehalevej i Birkerød lørdag d. 7/9 kl. 10.00, og hentes igen på Kattehalevej 41 (-stadig; parkering i starten af Kattehalevej og gå op til Hytten) søndag d. 8/9 kl. 12.00

Der skal pakkes til weekend overnatning, HUSK lagen, weekend-udrustning og tøj til at være udenfor i al slags vejr på årstiden. Husk også turrygsæk, (plads til mad, drikke og regntøj) som sidder godt på skuldre/ryg. Der kan pakkes efter ”Ilden”, og Juniorene skal selv pakke hjemmefra, og kunne bære hele deres oppakning selv.

Ud over STOR madpakke og drikkedunk skal Spejderne ikke medbringe andet fourage; Lederne sørger for spise og drikke til weekenden, og slik, chips, sodavand og lignende hører ikke til pakkelisten og skal sammen med mobiltelefonen blive hjemme.

Prisen for dette hyggelige Junior arrangement er kun 75,- kr.

Junior

Afbud

Hvor

Henrik Gerner Hytten