Junior 20-km tur

08-10-2022 10:00 - 09-10-2022 13:00


JUNIOR-HYGGE-GÅ-WEEKEND

 

Hele Junior Grenen skal weekenden d. 8.-9. oktober ud i Skovhytten i Lystrup Skov, hvor vi starter med en 20 km tur og bagefter bare sjov’er for vildt med mad, hygge, sketchs, Bål, Løb eller hvad vi ellers finder ud af, vi vil lave af sjove ting. Hovedformålet med weekenden er en gå-, mega-hygge- og ryste-sammen weekend, og de som har taget 20-km mærket, kan nu gå efter at tage 15-km mærket.

Vi starter lørdag kl. 10.00, hvor forældrene skal parkere på P-pladsen ved den nedlagte Skovlegeplads overfor adressen; Lystrupvej 64, og så kommer der en Leder og henter Spejderne på P-pladdsen kl 10. (Adressen på Hytten er Kratvej, Lystrup skov 2, 3550 Slangerup.)

Alle skal have spist et solidt og mættende morgenmåltid hjemmefra, og der skal medbringes en god, STOR frokost-madpakke og drikkedunk med vand med hjemmefra, for vi skal af sted på 20-km så snart vi har fået indrettet os.

Afhentning er søndag kl. 13.00, hvor forældrene henter oppe ved Hytten, dog skal bilerne blive på P-pladsen, da der ikke må køre biler i skoven uden tilladelse.

 

Det praktiske:

Der skal pakkes til indendørs weekend overnatning. HUSK lagen, weekend-udrustning og tøj til at være udenfor i al slags vejr på årstiden. Husk også turrygsæk som sidder godt på skuldre og ryg; der skal som minimum være brystrem på og plads til mad, drikke, ekstra sokker og regntøj. Der kan pakkes efter ”Ilden”, og Juniorerne skal selv pakke derhjemme, og kunne bære hele deres oppakning selv.

Ud over STOR madpakke og drikkedunk skal Spejderne ikke medbringe anden fourage; Lederne sørger for spise og drikke til weekenden, og slik, chips, sodavand og lignende hører ikke til pakkelisten og skal sammen med mobiltelefonen blive hjemme.

Junior

Afbud

Hvor

Skovhytten