Divisionsledelsesdøgn AFLYST

26-05-2018 12:00 til 27-05-2018 12:00

Hylkedam

Kom og mød andre divisionsledelsesmedlemmer. Teamet for dette netværksmøde på Hylkedam er Programfornyelsen, de kommende mærker og udviklingsplaner.

Kære divisionsledelsesmedlem - nuværende og kommende


Kom og mød andre divisionsledelser og bliv klædt på til nogle af opgaverne som divisionsledelse. I løbet af døgnet vil vi bestæftige os med programfornyelsen og udviklingsplaner.

Over de seneste år er der arbejdet intenst med at forny og udvikle Det Danspe Spejderkorps' program. Mange delresultater har løbende været formidlet på forskellige arrangementer, men her i foråret ruller den første store mængde af nye konkrete materialer ud til grupperne. Her kan I som divisionsledelse spille en hel central rolle: at hjælpe grupperne i gang med det nye arbejdsstof, så grupperne kommer til at kende det, reflektere over det og bruge det. I løbet af lørdagen vil I blive klædt på i forbindelse med programfornyelsen igennem korte oplæg, afprøvning, øvelser, dialog og vidensdeling.

1. I vil få en kort opsummering af aktuel viden om børn og unge og baggrunden for programfornyelsen.
2. I vil høre om og arbejde med nogle af de elementer i grundlaget, som er revideret eller udviklet. Det drejer sig om aldersindeling, udviklingskompasset, dannelsestrin og spejdermetoden.
3. I vil få et indblik i de konkrete materialer, mærker og ledervejledninger som vil blive udsendt i løbet af foråret og sommeren, og dermed blive klædt på til at hjælpe grupperne i gang.

Lørdag aften vil der være mulighed for netværking, hygge og lejrbål.

Søndag vil vi kaste os over udvikling af udviklingsplanerne. Vi vil gennem øvelser, oplæg og debat komme ind på hvordan man kan give grupperne ejerskab til divisionens udviklingsplan og hvordan man som divisionsledelse kan hjælpe grupperne med at udvikle deres udviklingsplaner. Derudover skal vi blive kloge på koblingen til vores fælles udviklingsplan - korpsets. Og ikke nok med det, så skal vi også drøfte indhold, form, involvering, værdier m.m. i udviklingsplanerne og hvordan man aktivt arbejder med det.

Vi håber at vi ses på Hylkedam lørdag d. 26.5 til frokost kl. 12.00. Vi slutter 24 timer efter med frokost samme sted. Tilmelding sker i Medlemsservice. Da det også er Sov Ude, så husk telt, bivuark, hængekøje eller hvad du har lyst til.

Netværksgruppen
Birgitte Damkjer, Rasmus Erdal og Rasmus Damkjær-Ohlsen.
 

Tilmelding til dette arrangement lukker 07-05-2018 23:59

Hvor

Hylkedamvej 54
Lunge Bjerge
5591 Gelsted
Danmark
+4564491423
+4523262449
hylkedam@spejder.dk

Tidspunkt

Fra 26-05-2018 12:00
Til 27-05-2018 12:00

Arrangør

Det Danske Spejderkorps