Sov ude dag

25-05-2019 14:00 til 26-05-2019 10:00

Christiansmindespejder, Familiespejd, Mikroer, Minier, Juniorer, Trop

Sov under stjernerne med Christiansmindespejderne 

At sove i naturen er en oplevelse hver gang. Lørdag den 25. maj inviterer Christiansmindespejderne både store og små med til en hyggelig eftermiddag, aften og nat i det fri. 

De lokale spejdere vil gerne have flere med ud i naturen. Derfor inviterer spejderne fra Christiansminde til deres arrangement ’Sov Ude’ lørdag den 25. maj kl. 14.00. Alle, uanset om man er spejder eller ej, inviteres med udenfor til hygge, madlavning, aktiviteter og en nat med stjernerne som natlampe. 

”Planen er, at vi mødes og fordeler sovepladser, som kan være Shelter medbragt telt/lånt telt eller hængekøje. Og så skal vi selvfølgelig have gang i bål, så vi kan få noget mad,” fortæller Marianne Rask gruppeleder i Christiansmindespejder.

Alle er velkomne
Arrangementet begynder kl. 14.00 og vil vare til næste morgen, hvor spejderne sørger for morgenmad og kaffe . Marianne Rask understreger, at alle er velkomne: ”Vi opfordrer alle til at tage en nat under stjernerne sammen med os – uanset om man er barn, ung eller voksen. Vi vil gerne give en smagsprøve på noget af alt det, friluftslivet her i Svendborg har at byde på,” fortsætter hun. 

Og selvom fokus er på at sove udenfor, er der planlagt sjove aktiviteter for både små og store: ”Man kan bl.a. prøve træklatring, lagkageløb og aftentur i skoven, og så har vi selvfølgelig et hyggeligt lejrbål”, siger gruppelederen.




Sådan deltager I
Vil man være med til at sove ude, kan man tilmelde sig Christiansminespejder.dk under Sov ude arrangement. Da vi gerne vil sikre, at der er sovepladser og mad nok til alle, vil vi gerne vide, hvor mange der kommer”, siger Marianne Rask. Spejderne stiller et antal shelterpladser til rådighed, men man bør selv medbringe sovegrej og varmt tøj. Det koster 25 kr. at deltage. Chrisitansmindespejdernes arrangement er en del af en landsdækkende kampagne, hvor over 100 lokale spejdergrupper inviterer danskerne med ud under stjernerne. Læs mere om dagen og de andre lokale arrangementer på sovude.dk. Christiansmindespejder er en gruppe under Det Danske Spejderkorps. 


KONTAKT OG FOTOS:
For mere info, kontakt gruppeleder Marianne Rask på tlf. 20579747 eller mail gruppeleder@christiansmindespejder.dk.
Hent pressefotos på dds.dk/sovudefotos (kreditering står i filnavn).
Christiansmindepejderne er en spejdergruppe med 85 medlemmer. Man kan starte som spejder som 3-årig. Læs mere på christiansmindespejder.dk. 


ARRANGEMENTET:

HVAD: Sov Ude med overnatning i det fri, spisning og aktiviteter i den lokale natur
HVOR: Skovmøllehytten, Skårupøre Strandvej 49 5881 Skårup
HVORNÅR: Lørdag d. 25. maj kl. 14 til søndag kl. 10.
HVORDAN: Medbring selv sovepose, telt og mad til at lave på bål+ tilbehør og drikkelse
TILMELDING: nede til høre på denne side.
PRIS: 25 kr.

FAKTA:
66 % af danske 2-15-årige har aldrig sovet udenfor. Det viser en undersøgelse fra Friluftsrådet.
Forskning viser, at aktiviteter i naturen har en positiv betydning for børns fysiske og mentale sundhed, for deres læringsparathed og for deres motorik. (Kilde: Center for Børn og Natur).
Sov Ude den 25. maj er et landsdækkende arrangement, hvor spejdergrupper fra hele landet inviterer med ud til en nat i det fri. Læs mere om dagen på sovude.dk

Pris: 25,00

Tilmelding til dette arrangement er lukket fordi arrangementet er startet

Tidspunkt

Fra 25-05-2019 14:00
Til 26-05-2019 10:00

Arrangør

Christiansmindespejder