Sommerlejr Uge 28

07-07-2019 08:00 til 13-07-2019 12:00

Toggerbo Spejdercenter
Knebel,

Cimbrerne Støvring Gruppe, Mikroer i Cimbrerne Støvring G, Minier i Cimbrerne Støvring Gr, Juniorer i Cimbrerne Støvring, Trop i Cimbrerne Støvring Grup

Kære alle !

 

Blandt lederne har vi snakket om at tage en ”gammel” tradition op igen – nemlig afholdelse af en spejder-sommerlejr i selve sommerferien.

 

Det vil ikke bare være vores egen gruppe, der er af sted, men vi vil være sammen med andre spejdere, da vi har tænkt på at tage på et spejdercenter. Ideen med et spejdercenter er, at man er på lejr med sine egne telte og udstyr, men meget andet er der fra centeret sørget for. Vi har kig på spejdercenteret Toggerbo, der ligger på Djursland.

 

På lejren får hver gruppe tildelt et område, hvor I bygger jeres egen lejr. Rafter og brænde er på centeret, men ellers skal gruppen selv medbringe alt, der skal bruges til at etablere lejren. Centeret sørger også for at der er indkøbt efter vores indkøbsseddel, men vi skal selvfølgelig selv lave maden. Der vil være planlagte aktiviteter, som man kan vælge på lejren – nogle aktiviteter koster lidt ekstra, men fordelen er her, at der er en af centerets spejderledere, der står for aktiviteten og har alt klar.

 

Der er pt. 5 ledere (Randi, John, Rikke, Birgitte (Juniorleder) og Anette (mikro)) der gerne vil bruge en uge af sommerferien på at tage på lejr med spejderne … spørgsmålet er nu om der er nogle spejdere der vil med. 

Hver leder har mulighed for at tage ansvar for 5 spejdere, så vi snakker om ca. 25 spejdere, der har mulighed for at komme med på Centerlejren i uge 28. 


Invitationen vil i første omgang blive givet til mikro - som kan deltage på halvlejr 500kr (Torsdag - Lørdag). Troppen og juniorspejderne på fuldlejr 850 kr (Søndag - Lørdag). 

Men fylder de ikke op - så kan de minier, der skal rykke op efter sommerferien deltage på halvlejr - så hjælpe deres kommende juniorledere dem.

 

Derfor har du lyst til at komme med DDS Støvring på center-sommer-lejr, så tilmeld dig på medlemsservice fra mandag af, men inden d. 15/2.

 

Vigtige fakta er …

                 Hvor : Toggerbo Spejdercenter, Djursland

                 Hvornår : Uge 28 i sommerferien - Søndag kører vi fra spejdergården pt kl. 9.00 og hjem igen lørdag kl 12 fra Toggerbo

                 Hvor meget : Prisen er 850 kr. pr spejdernæse - mikro 500 kr (halvuge) 

                 Hvordan kommer vi der til : Forældre bedes hjælpe med at køre, men vi laver en plan senere.

                 Hvad skal vi lave : Prøv at se www.toggerbo.dk, hvor der står mere om aktiviteterne.

                 Hvad var det jeg skulle huske : Tilbagemelding senest 15. februar 2019.

Hvis far og mor vil vide mere : Ring til Birgitte på 22 11 99 19

Hvad nu hvis jeg VIL med : Så skynd dig at tilmelde dig på medlemsserivce - også hvis du er oprykker mini...

Pris: 850,00

Tilmeldingen til dette arrangement lukkede 30-04-2019 23:59

Hvor

Toggerbo Spejdercenter
Toggerbovej 1
    Knebel 8420

Hvornår

Fra 07-07-2019 08:00
Til 13-07-2019 12:00

Arrangør

Cimbrerne Støvring Gruppe
2211 9919
gruppeleder@9530spejder.dk