Gruppetur 2019

24-05-2019 19:00 til 26-05-2019 11:00

Høbjerghus

1. Glostrup Gruppe, Mikroer i 1. Glostrup gruppe, Minier i 1. Glostrup Gruppe, Juniorer i 1. Glostrup Gruppe, Trop i 1. Glostrup Gruppe, Klan i 1. Glostrup Gruppe, Rovere i 1. Glostrup gruppe

Tag fat i din familie og lad dem opleve spejderlivet en hel weekend sammen med dig og dine spejderkammerater.
Kære spejdere i 1. Glostrup. 

Det er  nu snart to år siden, vi sidst var afsted alle grene med forældre, så nu er det på tide at gøre det igen. Ligesom sidst går turen til Høbjerghus i Helsinge. Og ligesom sidst vil vores ældste spejdere står for spændende spejderaktiviteter for voksne og børn, sådan at også din familie forstår hvad en besnørring og et pagodebål er, og så de oplever på egen krop , hvorfor det er fedt at komme ud i naturen og opleve nærværet når civilisationen er lidt på afstand.

Høbjerghus er en stor moderne spejderhytte med ialt 84 sengepladser fordelt på en række køjerum og masser af plads til telte udendørs. Hør hos jeres barns grenleder, hvordan overnatning kommer til at foregå for netop jeres barn.

Der er mange grunde til at tage med:
For det første bliver det sjovt. I får gode oplevelser sammen som familie og samtidig med at i oplever spejderfællesskabet 
For det andet bliver i klogere på hvad det der spejder er for noget. Forhåbentligt kan det afmystificere det "at være på tur" og på den måde danne grund for mange gode oplevelser for jeres spejder.
For det tredje bidrager i aktivt til gruppens trivsel og fællesskab ved at tage aktivt del.
For det fjerde er det en god mulighed for at være sammen med andre spejderforældre og nyde et afslappet voksenfællesskab.
For det femte er her muligheden for at stille - og få svar på - de spørgsmål i har til spejderarbejdet. Der er ledere med og de vil rigtig gerne tale med jer om præcis det, der sker i jeres barns gren.

Da tilmeldingen nu foregår via vores medlemssystem, er i desværre nødt til at tilmelde familiemedlemmerne enkeltvis.

Vi beder jer af miljømæssige samt praktiske årsager om at arrangere samkørsel via grenenes facebooksider..





Pris: 175,00
Samlet antal pladser: 200
Ledige pladser: 141

Tilmelding til dette arrangement lukker 22-05-2019 23:59

Hvor

Høbjerg Hegn 5-7
Helsinge 3200

Tidspunkt

Fra 24-05-2019 19:00
Til 26-05-2019 11:00

Arrangør

1. Glostrup Gruppe