sommerlejr junior & trop

16-07-2019 10:00 til 25-07-2019 15:00

Johan Rantzau Gruppe
Aalborg Øst, Danmark

Juniorer i Johan Rantzau Gruppe, Trop i Johan Rantzau Gruppe, Klan i Johan Rantzau Gruppe, Leder i Johan Rantzau Gruppe

skynd dig og tilmeld dig.


SSC2019 – The Vikings strike Back!

I sommeren 2019, samles tusind spejdere til international jamborette på Stevninghus Spejdercenter. Lejren vil være inspireret af vikingernes verden – med alt hvad dertil hører af festlige indslag: Måske kommer du til at kæmpe mod jætter i et hæsblæsende vikingeløb? Måske bliver det din patrulje eller gruppe, der vinder løbet og som belønning bliver inviteret til gilde hos selveste Knud den Store, den mægtige konge over Skandinavien og England?

Omkring år 1000 herskede vikingerne over store dele af Europa. Fra England i vest til Rusland i øst. Fra Nordkap i nord til Sicilien i syd. 1000 år senere vil vikingerne tage deres land tilbage fra europæerne.

Vi forener det bedste fra to verdener - Vikingernes og spejdernes.
Vikingerne var gode til at bruge deres hænder og arbejde sammen. De knoklede, når der var brug for det, og de festede, når der var noget at fejre. Det kan vi spejdere også.
Sammen skaber vi en moderne spejderby i rafter og teltdug, og med inspiration fra nogle af vikingernes største byer. En handelsby med boder, værksteder, skibe og kongsgårde – lige ned til Hostrup Sø. Der vil være krævende aktiviteter – og udfordrende indslag, hvor vi har det sjovt sammen.
Vikingerne tog ud i verden og lærte andre kulturer at kende – præcis som spejderne også gør verden over. På lejren kommer du til at bo teltdør om teltdør med spejdere fra andre lande. Du vil opleve, at selvom sprog og skikke er forskellige, så binder spejderideen os alligevel sammen i et stort fællesskab. Du vil møde gamle spejdervenner og få nye venskaber, der måske holder resten af livet…
Men lejren vil også byde på spændende spejderarbejde anno 2019.

Vores team er alle erfarne arrangører af store lejre. For 1000 år siden erobrede vikingerne verden – nu er det din tur!

vil du opleve det på egen hånd, så tilmeld dig.

flere informationer kommer senere ellers så kontakt din leder.

 Pris: 1.700,00

Tilmeldingen til dette arrangement lukkede 30-06-2019 19:42

Hvor

Johan Rantzau Gruppe
Aftenvej 1
    9220 Aalborg Øst
    Danmark
gruppelederjrt@gmail.com

Hvornår

Fra 16-07-2019 10:00
Til 25-07-2019 15:00

Arrangør

Johan Rantzau Gruppe
gruppelederjrt@gmail.com