Undersøgelse

31-03-2020 23:59 til 31-03-2020 23:59

1. Kokkedal Gruppe

Mikro, Mini, Blå (Mini), Grøn (Mini), Gul (Mini), Lilla (Mini), Rød (Mini), Junior, Trop, Blå Økse, PSP, Pink Valkyrier


Kære Spejderforældre.


Ind i mellem har spejdergruppen behov for hjælp fra forældrene.


Det kan være til praktiske opgaver som maling, græsslåning eller kørsel, men det kan også være de ekstra hænder til et møde eller på en spejderweekend.


Det er vores ønske at kende alle vores forældre så godt, at vi præcis ved, hvem vi kan spørge om hjælp til hvad – og på den måde slippe for at sende mails til alle hver gang.


Men for at det kan lykkes for os, har vi lave et hjælpeværktøj i form af et lille spørgeskema, som vi vil bede jer om at udfylde.


Der er ingen der bliver tvunget til at hjælpe eller ikke kan takke nej hvis vi spørger, men al slag hjælp er meget velkomment, da de fleste opgaver bedst løses hvis vi er flere om det.


Så, er du ferm med en fiskestang? Bedre med en synål? – eller er programmering din helt store passion? – så hører vi gerne om det, for tænk hvis det nu er lige præcis DET vi sidder og har brug for til en fantastisk spejderaktivitet.


For overskuelighedens skyld kan der udfyldes 1 skema pr spejder, og vi beder derfor de tilknyttede voksne om at svare på én gang (der er flere felter) – og hvis det kan blive inden udgangen af februar, så bliver vi glade


På forhånd tak for din hjælp.


De største spejderhilsner


Pia

-    På vegne af lederne og bestyrelsen


Tilmelding til dette arrangement er lukket fordi arrangementet er startet

Hvor

Græstedgårdsvej 1C
2980 Kokkedal
Danmark
gl@1kokkedal.dk

Tidspunkt

Fra 31-03-2020 23:59
Til 31-03-2020 23:59

Arrangør

1. Kokkedal Gruppe