Corona Minispejd

30-06-2020 23:45 til 31-07-2020 22:45

Erik Den Røde
Malling, Danmark

Minier i Erik Den Røde

Corona Minispejd
Kære minier og forældre
Vi vil i minigrenen prøve at genåbne spejder møderne. Møderne kommer til at se lidt anderledes ud. Men allerførst skal du og dine forældre finde ud af om du vil være med. Når man først har tilmeldt sig er man tilmeldt permanent - altså du skal melde afbud og du er tilmeldt så længe der er corona regler til spejder.
Når vi har fundet ud af hvor mange a f jer der vil starte til minispejder igen prøver vi at lave nogle hold på 8 spejdere og 2 ledere. Vi vil bestræbe os på at holde børn fra Beder og Malling adskilt.
Vi følger retningslinjerne fra DDS omkring hygiejne og afstandskrav. Derfor skal fx. vaske hænder ved ankomst og vi har tilrettelagt aktiviteter med naturlig afstand. Børn er dog børn og vi vil gøre vores bedste til at minde dem om at holde afstand når de kommer lidt for tæt på hinanden. I vil høre mere om disse retningslinjer når I er tilmeldt.
Vi kan ikke love at der er plads hver mandag men at man måske kommer til spejder hver anden eller tredje mandag. Vi kan se fra de andre grene at det kan være noget af et puslespil at få det til at gå op. Ingen af os har naturligvis prøvet dette før. Derfor evaluerer vi ledere hen ad vejen og vurdere om dette er den rette vej eller om vi skal holde pause eller genoverveje mødeformen. Derfor går vi forsigtigt til værks.

Start med at tilmelde spejderen dette “arrangement” for at komme til spejder på mandag og fremover. Så følger der nærmere info fra gang til gang. Mødetiden er mandag i 1,5 time og ligger i tidsrummet 17.45- 19.45 ca. Husk at skrive hvilken skole og klasse spejderen går i.

Vi glæder os vildt meget til at komme igang igen og til at se alle jer minier!
Med spejder hilsen
Minilederne


Deltager


Spørgsmål

Evt. kommentarer til "corona minispejd"

Skole og klasse? *

Hvor

Erik Den Røde
Bredgade 9
    8340 Malling
    Danmark
+4570277353
gruppeleder@erikdenrode.dk

Hvornår

Fra 30-06-2020 23:45
Til 31-07-2020 22:45

Arrangør

Erik Den Røde
+4570277353
gruppeleder@erikdenrode.dk