Charterferie 2020

13-06-2020 08:00 til 14-06-2020 12:00

Karmarkhus
Ulstrup, Danmark

Risskov Charterrejser præsenterer "5 Stjernet Charterrejse m. all inclusive" - nu kun 450,- DKK!


Denne gang går rejsen til en lille solrig by nær Randers kaldet Ulstrup. Flere af os har allerede oplevet nydelige Ulstrups faciliteter i nogle af årets kolde måneder, men aldrig afprøvet de varme måneder!

Derfor byder vi nu på en lille rejse nordpå, hvor der skal være lidt gang i den. Vi krydser fingre for høj sol og sommer.

Prisen er sat højt! Og det er der en god grund til - vi skal nemlig besøge en lille lokal virksomhed tæt på vores ferie resort: "Klatreparken Randers".

Klatreparken Randers er en klatrepark som har specialiseret sig i sikkerhed og klatring i trætoppene, hvilket er en super fed kombination, som vi kun kan tilbyde drengene ved at betale os fra det.

Vi vil rigtig gerne have, at nogle forældre vil hjælpe os med at transportere drengene fra vores ferie resort til klatreparken den ene vej - og så skal vi ledere nok pendle den anden vej hjem fra klatreparken til vores ferie resort, når vi er færdige med at klatre. De forældre - som der tilbyder at køre til klatreparken er også mere end velkommen til at deltage i klatringen mod betaling selvfølgelig. :-) Det er en super mulighed for at få lidt far/søn /// mor/søn tid eller blot teste dine evner af i trætoppene ;-)

Som det er lige nu, så er det uvist, om vi kan tilbyde overnatning med i arrangementet, men vi har lejet vores ferie resort og krydser fingre for, at vi alle kan sove i 5-stjernet telte med tilpas forhold for corona.

Derudover vil vi ledere selvfølgelig gøre vores bedste for at toppe hygiejnen med sprit og muligheder for håndvask.

Den 8. juni vil vi give en opdatering på, om vi kører med overnatning eller ej. Hvis vi kører med overnatning - så vil der IKKE være mulighed for at blive afhentet lørdag aften (hvis man lige skulle være nervøs for at sove ude) - vi ledere er eksperter på hjemve-området og vil gøre vores bedste for, at jeres søn får overnattet. Selvfølgelig kan man komme hjem, hvis det går helt galt. :-)

Programmet for turen vil blive offentliggjort her senere.

Pakkelisten vil ligeledes blive offentliggjort her senere.
Pris: 450,00

Tilmeldingen til dette arrangement lukkede 18-06-2020 17:00

Hvor

Karmarkhus
Terp Skovvej 12B
    8860 Ulstrup
    Danmark

Hvornår

Fra 13-06-2020 08:00
Til 14-06-2020 12:00

Arrangør

1. Risskov Drenge
formand@1risskov.dk