Sommerlejr til Fur

05-07-2020 10:00 til 11-07-2020 14:00

Sommerlejr FUR
Fur,

Norge må desværre vente grundet coronaen, men vi tager stadig nordpå på sommerlejr.Fur.bmp

Sommerlejren i år går til Fur. Fur er en lille ø i Limfjorden, lige nord for Salling, øen er 22 km2 og har en kystlinje på omkring 26 km, så der er god mulighed for en lille hike øen rundt.

Turen starter søndag den 5. juli og slutter igen lørdag den 11. juli. Vi skal have arrangeret noget forældrekørsel til Fur, der er 277 km fra Å-hytten til Fur, så vi skal nok medregne en kørselsgodtgørelse, til dem der kører derop og hjem igen.

På Fur skal vi bo i lejr ved Pionerernes formand, Kristinas families gamle gård. Her er der alt det, vi kommer til at skulle bruge på en uges lejr. Men vi skal ikke kun være i lejren, vi skal også ud og se på øen, både fra landsiden og fra vandsiden. Som en del af betalingen for hytten, skal vi give en “good-turn” tilbage i form af et par fældede træer :-)

på turen skal vi blandt andet lave:

  • Træfældning

  • Hike rundt om øen

  • Sejlads 

  • Fossiljagt på stranden og i klitterne 

  • Og meget mere

Vi tilbyder som udgangspunkt kun deltagelse i hel lejr, og her er prisen 700,- kr pr. spejder inklusiv alt. Gruppen giver et godt tilskud, så vi kan holde prisen på et fornuftigt niveau. Jer der har betalt for Norgesturen får selvfølgelig refunderet det resterende beløb, hvis I stadig ønsker at deltage på turen.

Vi vil gerne vide om I stadig vil med på turen og om I har mulighed for at køre derop, hjem eller begge veje. Vi er et par lederbiler med trailer, så vi har også plads til et par spejdere.

Vi glæder os til tur med jer på skønne Fur.

spejderhilsen

Birgitta, Tom og SimonTilmeldingen til dette arrangement er lukket, fordi arrangementet er startet

Hvor

Sommerlejr FUR
Engelstvej 4
    Fur 7884

Hvornår

Fra 05-07-2020 10:00
Til 11-07-2020 14:00

Arrangør

Pionererne
+4523695672
info@pionererne.dk