FDF og spejderne i Tivoli

26-09-2020 00:00 til 27-09-2020 00:00

12. Århus Gruppe
Aarhus N, Danmark

12. Århus melder klar og vil gerne søge ind på rumakadamiet

Invitation til

FDF og spejderne i tivoli friheden

-        På Eventyr i galaksen

Det hæderskronede RUMAKADEMI søger nye kadet-aspiranter til indsatsen mod trusler fra det ydre rum. Som en del af uddannelsen bliver du endnu skarpere på rumteknik, asteroide undvigelse, og en hel del ting som er tophemmelige og derfor ikke kan nævnes her. Lykkedes du med at gennemføre programmet, kan du være med til at redde verden – bogstavelig talt!


Hvem er det for?

Alle grene. For junior og trop er der også natløb i parken. 

Overnatning: 

Vi satser selvfølgelig på at kunne overnatte inde i friheden, der hvor det er sjovt.I samlet flok. I denne omgang gør vi en undtagelse af vores regel om at skulle være med til arrangementet er slut for at kunne være med. Dette er nok egentlig bare fordi vi syntes at det her corona har kostet os nok spejdertimer på kontoen og vi derfor ikke vil udelukke nogle. 

Det er derfor ikke en opfordring til, ikke at overveje overnatning, for det er oftest denne som gør spejderture til en helt vildt fed oplevelse. 


Forældrehjælp:

Vi er en flok ledere der meget gerne vil gøre det godt, dog kunne vi godt tænke os at gøre det endnu bedre med jeres hjælp. Vi har brug for hjælp til at følge ungerne rundt og stå på poster. Det er selvfølgelig gratis for jer og vi sørger for godt selvskab og kaffe ad libitum.

Men der er jo 1 milliard flere ting vi gerne vil vide...

...den er vi med på, vi gemmer bare informationerne til vi  når tæt nok på. Ellers er det glemt igen. 

Pris: 345,00

DeltagerSpørgsmål

Tag stilling til overnatning *

Når vi tilmelder alle, har vi brug for at vide hvem der overnatter til arrangementet. Vi stræber efter at overnatte i telte og der vil selvfølgelig være ledere gruppen tilstede.Allergier og andre skavanker

Dem der laver mad vil mægtig gerne vide om du er allergisk over for nogle bestemte fødevarer. Beskriv venligst i tekstfeltet. Desuden vi l vi ledere gerne vide om der er noget vi skal være opmærksomme på under arrangementet.

Forældrehjælp *

Vi har muligvis brug fir hjælp til gå rundt med de mindste spejdere eller stå på post. Da det også kræver en tilmelding, ser vi gerne at du melder dig :) Vi kontakter dig, hvis vi har fundet nok hænder og derfor ikke har behov. Gruppen betaler selvfølgelig for din entre.Hvor

12. Århus Gruppe
Skovvangsvej 127
    8200 Aarhus N
    Danmark
info@12aarhus.dk

Hvornår

Fra 26-09-2020 00:00
Til 27-09-2020 00:00

Arrangør

12. Århus Gruppe
info@12aarhus.dk