Alene sammen

29-01-2021 16:30 til 30-01-2021 09:00

Hammelev Gruppe, Troppen 6.-9. kl.

Alene sammen - en ganske anderledes tur

Kære spejdere

”Ud på tur, aldrig sur” – så lad os se at komme afsted.   Fredag den tager vi på tur sammen, hver for sig. Vi håber på vinterligt vejr, og en god og spændende oplevelse.  I skal selv ”designe” jeres tur, ud fra nedenstående muligheder.  Så får I nemlig skabt en tur, som I vil glæde jer til, og opleve succes med.  Det der er sjovt og tilpas udfordrende for én spejder, er måske vildt eller for kedeligt for en anden.  Vi ved I kan.

Vi hjælper gerne med grej til jeres tur, det kan være alt fra et telt, lidt tovværk, en presenning, en trangia (men I har vist alle den fra jul endnu), eller køkkengrej, så det er blot at sige til. En olietønde til bål og lidt brænde kan vi også klare, hvis I skal være i haven, og der ikke er bålplads eller bålfad tilgængeligt.

Beslut dig for om du skal

·         Sove selv, eller om du skal sove sammen med en du i forvejen er i ”boble” med.

·         Sove i bivuak, shelter, hængekøje eller telt

·         Sove hjemme i haven, eller finde et andet sted

Uanset hvor du er, regner vi med at du pakker din rygsæk, en kasse eller sportstaske, og ”tager afsted” – det er ikke meningen at du skal løbe ud af ind af huset for lige at ordne noget 😊

Vi laver mad på Trangia, I har sikkert stadig den fra jul. Du skal vælge noget mad som er ”rigtig mad” altså er det ikke nok at koge noget vand til lidt pulver, at lave en portion spaghetti og camuflere det med ketchup eller at spise rugbrød.  Der skal laves varm mad, det er januar måneds trangia menu og der skal min. To gryder eller pander i gang. – spørg, hvis I mangler ideer. – husk at tage vand med, hvis I er væk hjemmefra. (der bliver ikke serveret kage, så det skal I huske at spørge mor, om hun vil bage).

Vore fælles platform vil undervejs være Meet, og I vil få tilsendt adgangen.  Det er også her der vil forskellige små opgaver op, som du skal løse undervejs 😊

Klokken 17.00 logger vi alle på. Vi præsenterer vores overnatningssted, vores menu, siger hej og leger måske lige en lille leg. Nogle skal bruge mere tid på at etablere lejr, andre kan måske så småt starte madlavningen.   Tænk over hvor lang tid madlavningen tager – vi vil forsøge at være logget på sammen til spisning klokken 1830 eller 19.00, afhængig af hvor meget tid I skal bruge til at rejse telt, bygge bivuak, eller bare smide rygsækken ind i et shelter. Efter madsang er det tid til oprydning og opvask og mellem 20 eller 20.30 tror vi på, at vi kan tænde op for lidt lejrbålshygge.  Ved sengetid, er der helt sikkert nogen der har en dårlig joke, en småfalsk godnatsang eller lignende, og så kan vi ellers gå til ro.

Lørdag morgen, er der morgensamling, du laver morgenmad – og bestemmer selv om det er havregrød eller om du er til pølser, æg og bacon, ristede toast eller lignende varmt.  – når vi har spist og vaske op synger vi tak for denne gang.

Nogen har måske lyst til at opgradere denne tur, og lade den være starten på mærket ”hjemmespejd expert”. I kan gå ind på siden www.hjemmespejd.dk og finde hjemmespejd expert, der kan I se kravene. Hvis det er dét I har lyst til, så sig til I god tid (senest på tirsdag), så bygger vi dele af mærket ind i lige netop jeres tur, og I skal så regne med at hele lørdagen også bliver en spejderdag 😊

Vi glæder til denne ganske anderledes tur

Spejderhilsen

Kerstin, Benjamin og Jette

Antal pladser: 10
Ledige pladser: 9

Deltager


Spørgsmål

Hvor skal du sove? *

Fortæl os om du sover i bivuak, i shelter eller i telt, og hvor du skal sove henne.

Hvem skal du på tur med *

Fortæl os, om du er selv afsted, eller om du har én fra din boble med.

Hvad skal du spise *

Fortæl os, hvad menuen står på til aftensmad, og til morgenmad - husk, du skal selv købe ind.

Jeg vil gerne i gang med Hjemmespejd expertHvornår

Fra 29-01-2021 16:30
Til 30-01-2021 09:00

Arrangør

Hammelev Gruppe
23629882
formand.hammelevspejderne@gmail.com