Sommerlejr på Houens Odde Spejdercenter SU 21/5-21l

17-07-2021 09:00 til 24-07-2021 16:00

Houens Odde Spejdercenter

Charlottenlundspejderne DDS, Mikro 0-1 KL, Mini 2-3 KL, Junior 4-5 KL, Trop 6-10 KL

Kære mikroer, minier, juniorer og trop! 

 I år går sommerlejren til Houens Odde Spejdercenter ved Kolding. Vi skal sove i telt, udforske skoven og Kolding fjord, lave mad på bål, grine, lege, synge, binde knob, lave flere forskellige aktiviteter på selve centret, hvor man både kan klatre, sejle, komme i naturværkstedet, smedjen og meget, MEGET mere og vi glæder os. 

Hvornår? 

Mikro: 17-20/7 

Mini, junior og trop: 17-24/7 

Den 17 mødes vi alle sammen på parkeringspladsen ved Gentofte sportsplads, kl. 9:30! 

Hvorfra vi kører i bus til spejdercentret, bussen kører kl. 10...

I skal alle krydses af, inden vi kan kører, d.v.s. I skal gå til den ansvarlige leder, som står ved fordøren til bussen. 

Mikroerne kommer retur med S-tog den 20/7. De lander på Vangede station cirka kl. 13:36, alt efter om de når det tænkte tog. Ellers kommer de med toget efter. Der vil være afslutning på stationen med uddeling af mærker. (Vi ser meget gerne en af jer forældre på Ræveskovsvej den 24 hvor resten af gruppen kommer retur og der skal ryddes grej på plads) 

Den 24/7 vil resten af gruppen komme hjem til Ræveskovsvej omkring kl. 14. Imens – eller efter spejderne slutter af med uddeling af mærker og sang. Vil vi bede jer forældre om at hjælpe med at bære grej ind fra bussen og sætte det på plads. Hjælp den 24/7 kl. 14 

Da vi er trætte om lørdagen, når vi endelig kommer hjem fra den dejlige tur, vil vi meget gerne bede jer forældre, som har haft jeres barn med på turen, om at give os en hånd med at tømme traileren – og evt. hænge våde telte til tørre. Det tager max en ½ time, når vi er mange. På forhånd tak! 

Adresse: 

Houens Odde Spejdercenter Houens Odde 14 6000 Kolding 

Pris Mikro: 1200kr, som dækker transport, lejrplads, aktiviteter og mad. Man må max tage 150kr med i lommepenge. 

Mini, junior og trop: 2200kr, som ligeledes dækker transport, lejrplads, aktiviteter og mad. Man må max tage 500kr med i lommepenge. 

 Lommepenge er på eget ansvar 😉 

De spejdere, som ikke har solgt lodsedler kan henholdsvis betale 1200 eller 2200kr med det samme ved tilmelding. De spejdere, som har tjent penge ved lodseddelsalg, vil pengene blive fratrukket prisen. Her skal I tilmelde jer ved spørgsmålet om der er solgt lodder. I vil derefter få en faktura på det præcise beløb I skal betale, når lodseddel penge er fratrukket. De spejdere, som har solgt mange lodder vil derfor få en meget billigere tur – andre lidt dyrere. 

Turen til Houens Odde: 

Vi mødes i fuld uniform. Dolken skal dog i tasken, da man ikke må bære dolk, når den ikke tjener et formål. Spejderen skal selv bære sin rygsæk, og alt grej skal helst være i tasken ellers være spændt fast, således at ting ikke kan tabes på turen. Husk at spejderen selv skal kunne bære og pakke rygsækken. (De skal også kunne kunne få soveposen i etuiet 😉) 

I kan bede jeres spejder om at lægge det frem, de vil pakke, på deres seng/gulv og derefter se, om der mangler noget. Link til pakkeliste er nederst. 

Vi beder om, at spejderen har en lille turtaske med til turen med drikkedunk og madpakke.

Turtasken kan også bruges under lejrens aktiviteter. 

Det er ikke tilladt at have mobiltelefon, Ipad eller andet elektronik med på turen. Hvis man ønsker, spejderen skal kunne tage billeder, må man hjertens gerne give et engangskamera med. 

Strand! 

Da vi har planer om at tage til stranden, vil vi bede om samtykke til jeres barn må bade, selvfølgelig under voksenopsyn. Samtykke gives ved tilmelding. 

OBS! Ved tilmelding er det vigtigt, at I skriver, hvis der er noget, vi ledere skal være særligt opmærksomme på. Det kan være at spejderen er vådligger, lider af mareridt, er overfølsom overfor noget, har en sygdom eller ofte lider af hjemve osv. Hvis spejderen bruger medicin, vil vi meget gerne opbevare medicinen og hjælpe med at administrere det. De store spejdere kan sikkert selv, men vi vil gerne vide det alligevel. 

Spejderens oplysninger: 

Vi vil bede jer om at opdatere data i medlemsservice (medlem.dds.dk). Det er her, vi fx henter tlf. nummer på jer. Vi skal have billede af det gule sundhedskort, det er muligt at sende det til spejdertelefonen, tlf. 29732976, hvis man ikke allerede har gjort det – og skriv meget gerne, om vi må gemme billedet til spejdertelefonen til fremtidige ture. 

Alternativt kan man give sin leder en papirkopi af sundhedskortet, som vil opbevares sammen med indmeldelsesblanketten. 

Ang. Corona 

Vi ved at Corona ikke er væk, når vi tager på lejr. Vi vil derfor bede om at alle deltagere tager en COVID-19-test inden afgang, så vi ved, at alle er negative, når vi tager på lejr 

OBS! Se vedhæftede brev fra lejr temaet om, at man som smittet skal isoleres og hele gruppen risikere at blive sendt hjem. Find vedhæftningen i mailen der heder “Vigtig info om sommerlejren” hvor der også er tlf. numre på jeres ledere samt vedhæftet “Spejderens pakkeliste” 

SU på tilmelding 21/5 

OBS! Ved tilmelding efter SU koster det 150kr ekstra.

Bedste sommerlejr hilsner: 

Izar, Malimbus, Lynx, Michelle, Martha, Fønix, Phao, Lyn, Oo, Myrmica, Bæver og Delfin

 • Inspiration til pakkeliste: https://charlottenlundspejderne.dk/pakkeliste

 • Info om hjemve: https://charlottenlundspejderne.dk/hjemve-gode-rad

Samlet antal pladser: 120
Ledige pladser: 58

Tilmelding til dette arrangement lukker 21-05-2021 23:58

Hvor

Houens Odde 14
6000 Kolding
Danmark
70105115

Tidspunkt

Fra 17-07-2021 09:00
Til 24-07-2021 16:00

Arrangør

Charlottenlundspejderne DDS