TROP Sommerlejr 2021 - Ovstrup/Falster

03-07-2021 16:00 til 11-07-2021 14:30

De Vilde Svaner - Nivå

Trop

Der er bålplads
Der er andre spejder
Der er spejderaktiviteter - se http://spejdercenter.nu
Der er skov og natur lige i nærheden.

Sommerlejr 2021 for Trop i Uge 27

Det er stadigvæk vores plan A!

HVORNÅR

Lørdag den 3. juli til søndag den11. juli 2021

HVOR

Vi skal til Ovstrup Spejdercenter, Torkilstrupvej 8, 4863 Eskilstrup 

Der er bålplads
Der er andre spejder
Der er spejderaktiviteter - se http://spejdercenter.nu
Der er skov og natur lige i nærheden.

 MØDESTED

Vi mødes lørdag den 3. jul1 2021 kl 16:00 i hytten på Møllevej 14, 2990 Nivå.

Her tjekker vi oppakning og fordeler fællesudstyr mellem os. 

Vi spiser fælles aftensmad ved hytten, overnatter i bivuak, og kører i samme bus som juniorerne derned næste morgen. (Vi har bedt om at komme til at ligge i den enden ende af lejren!)

Pak let og ordentligt, du skal gå til/fra bussen - og vi skal selv bære alt fællesudstyret: telte, gryder, økser, vanddunke o.s.v. 

HJEMKOMST

Hjemturen er søndag den 11. juli hvor vi kommer hjem over frokost – igen med bus fælles med juniorerne – og ved ankomsten til hytten skal vi ordne vores grej så det ikke bliver ødelagt hen over sommeren. Vi forventer at vi laver afslutning med troppen kl. 14:30 ved hytten hvorefter spejderne så kan vandre hjem eller blive hentet.

TILMELDING

Tilmelding eller afbud foregår via hjemmesiden https://medlem.dds.dk/event/id/31933/register



PROGRAM - TROP

Med udgangspunkt i spejdercenteret vil vi tage ud og opleve Falster og omegn på spejdervis - noget med spejderaktiviteter, natur og sjove oplevelser. Vi skal selvfølgelig også være og hygge på vores lejrplads på centeret.

Ugens program består som planen er lige nu af centeraktiviteter (også uden for lejren), en 2 dages hejk med overnatning i bivuak, en hygge-på-grunden-dag samt en udflugt. Aktiviteterne skal troppen selv være med til at planlægge ved møderne indtil sommerlejren.

 Hvis det ikke kan lade sig gøre at troppen selv planlægger vil lederne foreslå følgende heldagsaktiviteter: 1: tælle postkasser i hele Gundslevmagle by, 2: pudse ledernes støvler, 3: udjævning af muldvarpeskud på nabomarken, 4: lær at binde et råbåndsknob.

PRIS

Pris 900 kr, som dækker noget af udgifterne til lejrpladsleje, transport, mad og aktiviteter. Vi regner også med at få et tilskud fra gruppen og fra kommunen. Bliver der et overskud vil det blive fordelt ligeligt mellem deltagerne.

 BETALING

Betaling foregår via gruppens hjemmeside - https://medlem.dds.dk/event/id/31933/register

MEDBRING:

Dette skal medbringes:

  • Ÿ     kopi på papir af sygesikringsbevis og seddel med kontaktnumre og adresser - afleveres til lederne senest én uge inden afgang – bliver sendt ud senere.
  • Ÿ     rygsæk med oppakning til ophold i både telt, i naturen og i bivuak
  • Ÿ     Ekstra plads i rygsækken til de fælles ting der skal bæres.
  • Ÿ     vandrestøvler eller andet godt fodtøj til at gå langt i
  • Ÿ     spisegrej med det hele + viskestykke
  • Ÿ     badetøj
  • Ÿ     nødvendig medicin
Dette kan medbringes:

Ÿ     solbriller, en god bog, en blå ballon, spil, musikinstrumenter, ørepropper og eventuelt vandpistol, Mobiltelefoner er OK, men ekstra højttalere er ikke!

Ÿ     regntøj er frivilligt, men hvis man ikke kan lide at blive våd er det en god ide. Vi tager ikke hensyn til at man ikke har regntøj med! – Det ser ikke sejt ud med regntøj, men vi har prøvet at halvdelen af spejderne var syge og halvdelen af mobiltelefonerne var døde efter en sommerlejr hvor vi kom hjem den 2. juli 2011 [ prøv lige at google den dato! ]

Ÿ     solcreme, myggespray og den slags.

SÆRLIGE KRAV

 Man skal af sikkerhedsmæssige grunde oplyse kontaktoplysninger til forældre/pårørende (via tilmeldingen på hjemmesiden)

 For troppen gælder det at man ved tilmelding accepterer at spejderen kan hjemsendes for forældrenes regning hvis hun eller han bliver syg eller opfører sig på en måde lederne ikke finder acceptabel. Til uacceptabel opførsel hører indtagelse af alkohol eller narkotika, vold eller særlig farlig eller stødende adfærd. Det er reelt den eneste sanktionsmulighed vi har. Lederne kan dog vælge at give advarsler først.

 Også derfor skal vi have telefonnumre til forældrene og hvor forældrene er under sommerlejren. Hvis forældrene er bortrejst skal en alternativ "afleveringsadresse" opgives.

Vi håber og regner selvfølgelig ikke med at dette bliver aktuelt, men vi har faktisk nogle gange oplevet at vi har haft spejdere der er blevet syge, og hvor vi ikke har kunnet komme i kontakt med forældrene. Vi har også mindst en gang været lige ved at hjemsende en spejder, men klarede den med en samtale.

ABSOLUT KRAV:

Godt humør og spejderånd :-)

Med spejderhilsen

Jens & Karsten

Pris: 900,00
Samlet antal pladser: 22
Ledige pladser: 8

Tilmelding til dette arrangement lukker 30-05-2021 21:00

Hvor

Møllevej 14
Nivå
2990 Nivå
Danmark
info@devildesvaner.dk

Tidspunkt

Fra 03-07-2021 16:00
Til 11-07-2021 14:30

Arrangør

De Vilde Svaner - Nivå