Minisommerlejr 2021

31-07-2021 09:20 til 04-08-2021 16:30

Hjalte Gruppe
Roskilde, Danmark

Minier i Hjalte Gruppe

Af sted imod skatteøen!

Ohøj, alle friske søfolk

 

Den unge knægt Jim Hawkins har fundet piraternes mystiske skattekort over skatteøen. Et sted på den fjerne tropeø har Kaptajn Flint nedgravet piraternes røvede guld. Nu er jeg ved at samle et mandskab, der tør begive sig ud i det ukendte og hente den sagnomspundne skat hjem. Jeg har allerede samlet mange gode mænd - ikke mindst den gæve, etbenede skibskok Long John Silver – og jeg håber at også DU vil med på togtet.                                                                                   

Vi regner med at togtet vil byde på masser af udfordringer – vi skal bygge lejr på skatteøen, vi skal sørge for våben og udrustning, måske kæmpe med piraterne og forhåbentlig finde skatten. Og selvfølgelig skal vi også bade, lege, synge sange og hygge os undervejs.                    

Der vil være belønninger i form af rigeligt guld til alle – hvis vi klarer os helskindet igennem togtet.

Godsejer Trelawney

 

Praktisk information til søfolk og forældre:

Vi lægger fra land med det gode skib Hispaniola lørdag d. 31. juli. Mødested: Roskilde Station, P-pladsen ved Køgevej, kl. 9.20.

Vi er tilbage i Hjaltes hytte onsdag d. 4. august kl. ca. 16.30.

Hispaniola kan sejle os helt frem til skatteøen. Vi går det sidste lille stykke frem til vores lejr. Vores bagage bliver kørt helt frem til skatteøen, så sørg for en lille turrygsæk med madpakke og drikkedunk til lørdag frokost.      

 

Vi slår lejr ved Skovhytten FDF, Skovåsen 230, 4220 Korsør. Selve den gamle pirathytte er ikke brugbar, men den har et stort og godt udeareal, og den ligger meget tæt på vandet.                                  

I tilmeldingen skal man huske at skrive hvis der er allergi over for noget, hvis man bruger medicin, eller der er andet vi skal være opmærksomme på. Desuden ville det være super, hvis nogen ville bage kage eller lignende, som vi kan tage med på togtet, og som kan holde sig uden køleskab. Vi vil også meget gerne have forældrehjælp til at pakke grejet ud efter turen når I henter jeres børn. Jo flere hænder – jo hurtigere kommer vi hjem.

Der er tilmeldingsfrist d. 1. juni. Prisen for turen er 750,-

Vi glæder os til at se jer!

Minilederne / søfolkene på Hispaniola

Pris: 750,00
Antal pladser: 35
Ledige pladser: 17

Tilmeldingen til dette arrangement lukkede 06-06-2021 23:30

Hvor

Hjalte Gruppe
Havnevej 40
    4000 Roskilde
    Danmark
hjalte@hjalte.dk

Hvornår

Fra 31-07-2021 09:20
Til 04-08-2021 16:30

Arrangør

Hjalte Gruppe
hjalte@hjalte.dk