Junior: weekend-tur, Flygtingetema

05-11-2021 19:00 til 07-11-2021 12:00

Birkegruppen
Birkerød, Danmark

Sjælsø flok (Junior)

Weekend-tur i november for Sjælsø Flok.

Tilbud til alle potentielle flygtninge i Brutalistan:

Den vestlige verden er ved at drukne i overflod, mens du sikkert lige nu spekulerer på, hvor dit næste måltid skal komme fra. Men hvorfor bliver du boende i denne elendighed? Vi kan hjælpe dig til et nyt og bedre liv i den vestlige verden.

Vi er en gruppe af hvad folk meget lidt smigrende kalder ”menneskesmuglere”, og vi kan hjælpe DIG over grænsen til Idyllistan. Vi har stadig ledige pladser på vores udrejse fredag d. 5. november 2021, og derfor har vi mulighed for at smugle jer over grænsen.

I skal bare møde os et diskret sted nær grænsen (Informationer følger, vi skal lige være 100% sikker på hytten) kl 1900.  Det eneste vi kræver af jer er, at I møder op iført fornuftigt tøj og sko, da det vil blive en lang og farefuld færd mod vores sikre destination i Idyllistan på den anden side af grænsen. Her må vi gemme os indtil d. 7. november kl 1200, hvorefter I roligt kan begive jer ud i den nye verden fuld af muligheder. Den videre transport søndag sker for egen regning, fra hytten som vi overnatter i, info følger.

Derudover skal I være beredt på uforudsete komplikationer samt primitive forhold og derfor have bestik, viskestykke, lagen, sovepose, vanddunk, varmt tøj, regntøj og en god lygte med.

Selvom vi hjælper jer af vores hjerters godhed er der selvfølgelig UDGIFTER. Hvis I vil med på den farefulde færd, skal I derfor betale 300kr. når I tilmelder jer, hvilket I skal gøre senest d. 31. oktober 2021.

Vi håber at se jer!


Pris: 300,00
Antal pladser: 30
Ledige pladser: 23

DeltagerSpørgsmål

Allergier el. lign.

Har spejderen nogle allergier eller er der andre hensyn som lederne skal være bevidste om?

Tag boller eller kage med.

Vil I tage omkring 20 boller eller en kage med, til turen?

(1 ledig plads)
(2 ledige pladser)

Spejderen ankomme/afrejser på et skævt tidspunkt.

Spejderen er, pg.a. andre forpligtelser, nød til at ankomme/afrejse på et andet tidspunkt end planlagt - Hvornår?

Hvor

Birkegruppen
Karpevænget 5
    3460 Birkerød
    Danmark
info@birkegruppen.dk

Hvornår

Fra 05-11-2021 19:00
Til 07-11-2021 12:00

Arrangør

Birkegruppen
info@birkegruppen.dk