Mikro-overnatning

19-11-2021 16:30 til 20-11-2021 12:00

Viby-spejderne
Viby J, Danmark

Mikroer i Viby-spejderne

Kære alle mikroer! 

Vi er så glade for, at I har mod på spejderlivet. En stor del af det er at tage på lejr, vi vil derfor gerne lære jer lidt om, hvordan det er at være på lejr. 

Derfor har vi lavet en overnatning i spejderhytten i Viby, som I jo kender, men for nogen af Jer er det nyt at sove sammen med spejderne. 

Når vi mødes om fredagen laver vi aftensmad over bål og spiser sammen. Bagefter vasker vi op. Senere hygger vi lidt i hytten, måske synger vi nogle spejdersange, inden vi hører en godnathistorie og siger godnat. 
Lørdag morgen laver vi havregrød over bål. Når vi har vasket op hejser vi flaget og tager på et løb med poster indtil I bliver hentet og skal spise frokost derhjemme. 

Vi sover indenfor fordi det i november måned kan være lidt for koldt at sove ude som mikrospejder, men der kommer også til at være udendørs aktiviteter. Vi har lavet en pakkeliste til dig herunder - det er vigtigt, at du selv er med til at pakke, så du ved, hvad du har med, og at der er navn i alle dine ting. For øvelsens skyld er det også godt at prøve at pakke sådan, at du selv kan bære din taske. 

MEDBRING

SOVEGREJ: Liggeunderlag, sovepose, evt. hovedpude og sovedyr, nattøj
TOILETGREJ: Tandbørste mv. Hvis du tager medicin skal lederne have besked, så de kan hjælpe dig med det. 
TØJ: Ekstra sæt tøj, varm trøje, jakke, evt. regnbukser og gummistøvler, udesko og indesko til at have på i hytten. Husk at vi ofte kommer til at lugte af røg og bliver snavsede. 
SPISEGREJ: Dyb og flad tallerken, kop, ske, kniv, gaffel og et viskestykke. Pak gerne dit spisegrej i en "bestikpose" (vi lavede nogle sidste år) eller samlet i en pose. 
TØRKLÆDE evt. UNIFORM
LOMMELYGTE

Vi glæder os rigtig meget til at være sammen med Jer. 
Det er vigtigt at vi har de rigtige kontaktoplysninger på Jeres forældre. 

Hilsen Lone og Linette 
Pris: 130,00
Antal pladser: 20
Ledige pladser: 7

Tilmeldingen til dette arrangement lukkede 17-11-2021 10:10

Hvor

Viby-spejderne
Bjørnbaksvej 15
    8260 Viby J
    Danmark
info@viby-spejderne.dk

Hvornår

Fra 19-11-2021 16:30
Til 20-11-2021 12:00

Arrangør

Viby-spejderne
info@viby-spejderne.dk