Juletræssalg 2021

03-12-2021 14:00 til 23-12-2021 13:00

Espergærde Centret ved Netto

Espergærdespejderne, Familiespejdere, Mikro, Mini, Junior, Trop, Klan

Kære spejdere & forældre,

Juletræssalget ligger hvert år i december og er en af grundpillerne for at Espergærdespejderne kan køre økonomisk. Det forventes, at man som spejder og forælder deltager i mindst én, men gerne flere, vagter/salgsdage i løbet af salgstiden.

Om du er den store sælger eller er ”hyggeonkel” er underordnet - der er altid fuld fart over juletræssalget og alle hænder er brugbare. Udover at der altid er god stemning og højt humør det også en god mulighed for, at møde de andre spejdere, deres forældre og lederne fra resten af gruppen.

Der vil altid være en dagsansvarlig spejderleder, som kan sætte nye (eller gamle) ind i hvordan man sælger juletræerne, så kom og vær med. Husk overskuddet går til et godt formål - dit barn!

Salgsvagterne er inddelt i flere små vagter hvis der fx. er åbent for salg en dag fra kl. 10:00 til 18:30. Du kan finde et overblik over hvornår der er åbent for offentligheden på www.espergaerdespejderne.dk/jul, men for at se salgsvagter du kan tilmelde dig, skal du klikke på tilmeldingsknappen, da ledige vagter ændre sig i takt med tilmeldingerne.

Har du nogle spørgsmål tøv ikke med at tage fat i en spejderleder eller send en mail til 3060@spejder.dk.

De bedste hilsner
Bestyrelsen, Juletræsudvalget og Ledergruppen

---

OBS HUSK BEST PRACTICE VED TILMELDING:

Alle som fremmøder skal være tilmeldt
. Forældre, venner eller anden familie skal derfor også tilmelde sig, så antal fremmødte kendes af lederne. Man kan ikke tilmeld flere på samme tilmelding, men skal lave en selvstændigt tilmeldingen til hver. Undtagelse er dog Mikrobe (ikke startet i skole), hvor antal voksende, der følger med barnets Juletræssalg-tilmelding kan vælges i en drop-down når man tilmelder barnet.

Husk at oplyse dit fulde navn på tilmelding
og ikke bare skrive "Jacob" eller "Sofie".

Tilmelding til dette arrangement lukker 23-12-2021 12:00

Hvor

Nørre Torv 20
3060 Espergærde
Danmark

Tidspunkt

Fra 03-12-2021 14:00
Til 23-12-2021 13:00

Arrangør

Espergærdespejderne