Gruppetur

28-01-2022 16:15 til 30-01-2022 11:00

Stevninghus

Minier 2.-3. kl., Juniorer 4.-5. kl., Troppen 6.-9. kl.

Langt ude i en fjern galaxe ligger der en fjern planet. Sciencepiraternes professor har brug for at komme derop for at hente en flydende væske. Desværre er hans raket blevet ødelagt, så han har brug for vores hjælp til at komme afsted.

Langt ude i en fjern galaxe ligger der en fjern planet. Sciencepiraternes professor har brug for at komme derop for at hente en flydende væske. Desværre er hans raket blevet ødelagt, så han har brug for vores hjælp til at komme afsted.

Professoren bor på Stevninghus, så vi rejser sammen med toget til Kliplev, og drager til fods mod Stevninghus Spejdercenter. (Er du junior, tropspejder eller senior, skal du selv bære din bagage.) Er du minispejder, skal du selv have din bagage med toget. (så måske en rygsæk / din skoletaske på ryggen - og soveposen i den ene hånd).  Professoren arbejder udendørs, men spiser indendørs, så vi kommer mest til at være ude - det kræver varmt tøj.  Vi skal være sammen store og små, og opleve at være en gruppe med spejdere i flere aldre, der kan noget forskelligt. 

Påklædning: Når vi rejser er vores uniform synlig. Hvis den kan være uden på vinterjakken er det en mulighed, ellers sørg for at tørklædet kan ses. - Fodtøjet er vigtigt, vi skal gå ca. 3,5 km.

Pris: 235 kr. - som betales på mobilpay 35370 ( mærket spejderens navn)

Medbring:  Sovepose, lagen, nattøj, toiletsager, inde-sko, skiftetøj, vinterstøvler, strømper/sokker (varme og mere end ét par), varmt overtrækstøj, handsker, hue, handsker, handsker, halstørklæde, bålkappe (vi skal være meget udendørs). Badetøj, håndklæde og badesko kan medbringes (navn i alt tøjet er en fordel, specielt tørklæder og uniformer samt dét der kan forventes at lande på en radiator til tørre, og det man gerne vil se igen…)  Sangbog og lommelygte. - Derudover vil det være en rigtig god idé med sikkerhedsbriller ( du har sikkert et par fra nytår), og vi ved ikke helt hvad professoren skal have hjælp til...      

(Du kan evt. finde en pakkeliste på  https://hammelevspejderne.dk/pakkelister)         

Mobiltelefoner:  Mini og juniorspejdere har ikke brug for deres telefoner - troppens spejdere kan have deres telefoner i sovehytterne i begrænset omfang. Det er altid muligt at kontakte lederne på Jettes telefon 20 25 03 81, vi vil bede om at I IKKE ringer til spejderne. 

Mødested: Vi mødes på Vojens Banegård klokken 16.15                                                  

Hjemtransport: Vi har brug for at blive hentet af forældre på Holmvej 9 i Kliplev, søndag klokken 10.30. - vi er hjemme ved hallen mellem klokken 11.00 og 11.15

Vi har brug for hjælp til:
  • Hjemtransport søndag klokken 10.30
  • Rengøring på Stevninghus søndag fra klokken 09.00
  • At bage boller, pølsehorn og kage
  • At pakke ud når vi komme hjem
Bemærk:  Ingen madpakke og ingen slik! Vi sørger for god forplejning! 
Stevninghus har gode faciliteter med plads til masser af mennesker. 
Der er soverum med køjesenge, derfor medbringes kun sovepose og lagen.
Vi rejser med tog, håndterer vores bagage osv. bl.a. fordi vi øver os på at skulle på sommerlejr.

Corona:
Vi følger myndighedernes og korpsets anbefalinger. Det vil være en idé at få foretaget en kviktest / selvtest før vi skal afsted. Vi kender endnu ikke kravene til evt. coronapas forud for togturen. 

Tilmelding:  senest d. 14. januar

Spejderhilsen

Lederne i Hammelev



Tilmelding til dette arrangement lukker 29-01-2022 23:59

Hvor

Holmvej 9
Kliplev
Aabenraa 6200

Tidspunkt

Fra 28-01-2022 16:15
Til 30-01-2022 11:00

Arrangør

Hammelev Gruppe