Forhåndstilmelding SL22

13-02-2022 22:56 til 16-02-2022 23:56

Hedeland Naturpark

Charlottenlundspejderne DDS, Familiespejd, Mikro 0-1 KL, Mini 2-3 KL, Junior 4-5 KL, Trop 6-10 KL, Senior

Kære alle mikro, mini, junior, trop og klan.

Vi drømmer om sommer og synes næsten vi kan dufte foråret… NOT!

Alligevel nærmer tiden sig sommerperioden, hvor vi skal på sommerlejr - en oplevelse vi sent vil glemme. I år skal vi nemlig på Spejdernes Lejr 2022 – forkortes til SL22. Vi skal til Hedeland (Roskilde), sammen med resten af Danmarks spejdere samt nogle udenlandske grupper også.  Der kommer nok ca. 40.000 spejdere i alle aldre ligesom vi oplevede i 2017. En lejr man sent glemmer, det er stort og gør mange indtryk.  

Vi vil bygge vores egen lejr i den store lejr, hvor vi holder lejrliv, som spejderne kender det. Udover lejrbål, fællesspisning, vil aktiviteterne være mangfoldige. Aktiviteterne vil være tilpasset den aldersklasse, som grenen har, dvs. alle spejdere kommer på ”eventyr ” i løbet af dagen for så at mødes om eftermiddagen samt aftenen til fællesmåltider samt bål og andet hygge.

Invitation, her er blot ca. priser, tidspunkter for afgang og ankomst vil meldes ud senere:

  • Vi håber familiespejderne vil komme og besøge os tirsdag den 26, gerne hele dagen. Da der kun er tale om besøg er dette gratis. I skal dog være søde at skrive om I spiser med – samt hvor mange måltider i deltager i 😊
  • Mikroer inviteres i perioden 23/7-27/7. Prisen beregnes pt til: 1520kr. (Hvis jeres mikro har solgt kalendere etc., vil disse penge fratrækkes den endelige pris)
  • Mini, Junior, Trop og Klan inviteres i perioden 23-31/7. Prisen beregnes pt til: 2250kr. (Hvis jeres spejder har solgt kalendere etc., vil disse penge fratrækkes den endelige pris)

Prisen inkluderer kørsel, mad + drikke, lejrplads og aktiviteter.  

Vi ønsker at I forhåndstilmelder jeres spejder, således vi ved hvor mange der kommer med fra hver gren. Dette så vi kan planlægge samt vide hvor mange telte, rafter, grej etc. vi skal have med (og evt. nå at anskaffe)

Ved spørgsmål omkring lejren skriv til gruppeleder@charlottenlundspejderne.dk

Vi går med en tanke om at vi gerne vil invitere en flok forældre med på lejren. Vi har nemlig brug for assistance til madlavningen. Vi er mange spejdere afsted og der er mange der skal laves mad til. Dette gøres sammen med forskellige patruljer (spejderne) og muligvis 1-2 ledere. Lederne har meget travlt med børnene – snakke med dem, gå på opdagelse og egentligt ”bare” sørge for alle har det godt. Det ville derfor være en kanon hjælp med et madhold som kan give en hånd med tilberedelse. På den måde kan det være lederne har mere overskud og ikke bliver helt flade på energi, de er jo obs 24-7, og sover tit minimum 12 timer på sofaen, når de kommer hjem fra den fedeste sommerlejr uge 😉

Så hvis du har mod på at blive en del af lejrens fantastiske madhold, skriv det gerne allerede nu i forhåndstilmeldingen og vi kan gå videre med vores tanker om hvordan og hvorledes vi kan fordele de gode kræfter. På forhån TAK!

Vi glæder os enormt!

De fedeste sommerspejd hilsner

Delfin & lederteamet

PS læs evt. mere her: https://spejderneslejr.dk/ 

Samlet antal pladser: 200
Ledige pladser: 149

Tilmelding til dette arrangement lukker 13-02-2022 22:55

Hvor

Tranemosevej 2
2640 Hedehusene
Danmark

Tidspunkt

Fra 13-02-2022 22:56
Til 16-02-2022 23:56

Arrangør

Charlottenlundspejderne DDS