I dagene fra den den 23. juli til den 31. juli 2022 flytter op mod 40.000 spejdere fra Danmark og udlandet til naturområdet Hedeland mellem Høje Taastrup, Greve og Roskilde Kommune.

Spejdernes Lejr er med tusindvis af deltagere fra ind- og udland Nordens største spejderlejr. Lejren er arrangeret af de fem danske spejderkorps: Det Danske Spejderkorps, KFUM-Spejderne i Danmark, De grønne pigespejdere, Danske Baptisters Spejderkorps og Dansk Spejderkorps Sydslesvig og vil blive afholdt i Hedeland Naturpark fra den 23. til 31. juli 2022.

Skal du med?

Spejdernes lejr handler om Fælleskab, Friluftsliv og Udfordringer

Grevinde Danner Gruppe tager afsted på Spejdernes Lejr med Mini, Junior, Trop og Klan spejdere.

1. års Minier er med på halv lejr, ( miner der går i 2.klasse)

2. års Minier på hel lejr. ( Minier der går i 3.Klasse)

Junior på hel lejr.

Trop hel lejr

Klan hel lejr

Spejdernes lejr er en meget stor lejr, og det er derfor vigtigt alle er rigtig godt forberedte så vi får en fantastisk og uforglemmelig lejr, både spejdere, ledere men er mindst ligeså vigtig forældre også er så godt forberedt som muligt.

Er du Mini spejder så tal gerne med Jan inden i tilmelder, det er ikke alle Mini spejdere der er klar til en lejr af denne størrelse, og er vigtigt at det blir en god oplevelse at komme afsted, der vil være andre ture og en lejr i pinsen man kan deltage på hvis ikke det er lige nu man skal afsted på spejdernes lejr.

Lejr prisen er normalt for en hel lejr 2250,- og 1760,- for halv lejr men gruppen gir et tilskud på 750,- som fratrækkes prisen.

Pris Hel lejr efter tilskud 1500,- (8 overnatninger)

Pris halv lejr efter tilskud 1010,- ( 4 overnatninger)

Prisen dækker mad alle dage, aktiviteter og transport til og fra lejren

Du kan finde meget mere info på vores hjemmeside eller på spejderneslejr.dk

tilmeld dig ved at udfylde nedenstående info. har du spørgsmål kontakt Jan på 29610407

Vi glæder os allerede til en fed lejr med jer alle sammen.