Tilmelding SL2022

23-07-2022 00:00 til 31-07-2022 00:00

Spejdernes Lejr 2022

Dagnæs-Tyrsted Spejderne, Mikroer i Dagnæs-Tyrsted Spejderne, Minier i Dagnæs-Tyrsted Spejderne, Juniorer i Dagnæs-Tyrsted Spejderne, Trop i Dagnæs-Tyrsted Spejderne, Klan i Dagnæs-Tyrsted Spejderne

Bindende tilmelding til SL2022
Så er der åbent for tilmelding sig til lejren.
 
Spejdernes Lejr  SL2022
Dette er årets store sommerlejr, vi forventer at tage afsted med en stor gruppe seje DTS spejdere. Vi rejser med bus sammen med de forventet over 500 andre Spejdere fra Horsens spejdere for at deltage i den største lejr i Danmark med et forventet deltager antal på 40.000 Spejdere. 
Spejdernes Lejr er Danmarks største spejderlejr og den største lejr for børn og unge i hele Norden. Bag Spejdernes Lejr står Det Danske Spejderkorps, KFUM-Spejderne, De grønne pigespejdere, Danske Baptisters Spejderkorps og Dansk Spejderkorps Sydslesvig, som også står bag Foreningen Spejderne.
Spejdernes Lejr bidrager til at realisere Spejderne’s mission om at gøre børn og unge beredt til livet gennem fællesskab, friluftsliv og udfordringer og vise vores omgivelser, hvordan det er at være spejder i dag.  

DTS Lejren på SL2022
Dagnæs-Tyrsted Spejderne får vores eget lejr område som er del af det område der er reserveret i samarbejde med Spejderne i Horsens. 

Deltagelse i fuld lejr
For Junior, Trop og Klan afgang lørdag den 23/7 og hjemkomst Søndag den 31/7

Deltagelse i halv lejr
For Mikro og Mini spejdere med afgang søndag den 24/7 til onsdag 27/7

Er lejren for alle ?
Ja, men selve lejren ER stor og kræver erfaring i lejrliv og spejder færdigheder. 
Spejderne bliver udfordret på denne lejr og deres evne til at respekterer deres deres ledere og høre efter er med til at det bliver en fantastisk lejr for alle spejdere og ledere. Der er et stort ønske blandt alle for tilmeldte ledere at dette skal blive en fantastisk lejr for alle spejdere og ledere. 

Hvis man som forældre er i tvivl så kontakt jeres børns spejderledere for og høre om jeres spejder vurderes klar til at deltage i lejren. inden endelig tilmelding.

Fælles transport
De enkelte DTS grene "Mikro/Mini" og "Junior/Trop/klan" rejser sammen fra Horsens i bus eller tog og ankommer igen til Horsens. Afgang og ankomst tider er ikke endnu på plads, da det bliver planlagt efter antal deltagere af lejr ledelsen. Men forvent afgang fra Horsens om morgenen/formiddag og hjemkomst eftermiddag/aften.
DTS vil udsende mere information senere til alle deltagere og DTS hjemmesiden opdateres, så snart vi har mere info.   

Special aftale om deltagelse
Special aftale om deltagelse ved ændring af ankomst og/eller og afgang skal aftales direkte med Gruppeleder Tomas Broe, transport uden for fælles transport er ikke dækket af lejren. Yderligere kan ikke forventes at betalingen sænkes hvis spejderen ikke deltager i hele lejren..

Deltagelse for ikke DTS medlemmer
Deltagere for DTS der ikke er spejdere, her under tilbud om forældre hjælp på lejren skal aftales med Gruppeleder Tomas Broe.

Pris
Pris for fuld lejr er 1000kr inc fælles transport fra Horsens  KUN for alle Junior, Trop og Klan Dagnæs Tyrsted Spejdere
Pris for ½ lejr er 500kr inc fælles transport fra Horsens       KUN for alle Mikro og Mini Dagnæs Tyrsted Spejdere.


Pris: 1.000,00
Samlet antal pladser: 80
Ledige pladser: 23

Tilmelding til dette arrangement lukker 25-04-2022 16:00

Hvor

Tranemosevej 2
2640 Hedehusene
Danmark

Tidspunkt

Fra 23-07-2022 00:00
Til 31-07-2022 00:00

Arrangør

Dagnæs-Tyrsted Spejderne