Gruppetur Sov Ude 2022

21-05-2022 10:00 til 22-05-2022 12:00

Korsør Spejderne

Korsør Spejderne, MikroSpejd Korsør Spejderne, MiniSpejd Korsør Spejderne, JuniorSpejd Korsør Spejderne, TropSpejd Korsør Spejderne, FamilieSpejd Korsør Spejderne, KlanSpejd Korsør Spejderne

Gruppetur Sov Ude den 21-22/5
Korsør Spejderne tager til Dalmose shelterplads kun 20 km fra Korsør, så alle kan være med. 

Vi starter lørdag kl. 10 på Spejdergrunden og slutter søndag kl. 12 på Spejdergrunden. Om lørdagen ca kl. 1430 er vi på Dalmose shelterplads, hvor vi overnatter.

TILMELDING OG AFBUD

Tilmelding og betaling senest tirsdag den 17/5 kl. 21. Der betales ved tilmelding. EKSTRA MULIGHED FOR DELTAGELSE VED TILMELDING SENEST DEN 20/5 kl. 21.
Oplys deltagelse, om spejderen vil medbringe en kage og om den pårørende vil hjælpe med kørsel.
Pris: 150 kr. for transport, forplejning (aftensmad, snack og morgenmad), aktiviteter mv. Beløbet refunderes ikke ved afbud senere end den 17/5 kl. 21. 
Afbud senest tirsdag den 17/5 kl. 21. Tryk på tilmelding og vælg at "spejderen deltager desværre ikke". Vi sætter stor pris på at få afbud, så spejderlederne ikke bruger tid på opfølgning.

FORVENTNINGER TIL SPEJDEREN

Vi forventer at spejderen lytter og udfører aktiviteter, som er bestemt af lederne. Det gælder også forbud. Hvis man er ked af det, så snak med en leder. Man må ikke gå fra gruppen/lejrpladsen uden tilladelse. Hvis spejderen ikke overholder de anvisninger som lederne giver, så kan der være grund for hjemsendelse for egen regning. 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

 Første overnatning for spejderen: Første overnatning sammen med Korsør Spejderne udløser et uniformsmærke. Hvis det er spejderens første tur, så tag en snak med spejderlederen om hvordan spejderen kan forberede sig. Der er altid mulighed for at være med noget af tiden og sove hjemme, hvis det er nødvendigt, og så komme retur tidligt næste morgen.
Oppakning: Rygsækken og turtaske skal kunne bæres sammen et kort stykke fx fra parkeringsplads til lejrplads. Turtasken skal kunne bæres hele tiden. Rygsækken/taske med bærestropper transporteres i bil. 
 Pakkeliste: Se lommebog eller spørg spejderlederen. Alt skal så vidt muligt pakkes i rygsækken. Ingen løse bæreposer! Lille turtaske: drikkedunk og en madpakke. Der skal være plads til vindjakke/regntøj. 
 Sygesikringsbevis/Sundhedskort skal medbringes: 0.-3.klasse: Afleveres til den udvalgte spejderleder ved afrejse. Returneres ved hjemkomst. Andre spejdere sørger for at det er med i turtasken. 
 Medicin: Ingen spejdere må medbringe og indtage medicin uden aftale med den udvalgte spejderleder. Dette gælder også for håndkøbsmedicin. Spejderen medbringer medicinen i doseringsæske eller i original beholder med doseringsvejledning i afmærket pose efter aftale med den udvalgte spejderleder. 

Denne Gruppetur er en del af shelterturene for Isbjørnene og Klanen. Vær opmærksom på at de oprindelige datoer på sheltertur i maj for Isbjørnene er ændret fra fredag-lørdag til lørdag-søndag.
Samlet antal pladser: 30
Ledige pladser: 18

Tilmelding til dette arrangement lukker 20-05-2022 21:00

Hvor

Korsør Lystskov 3
Spejdergrunden
4220 Korsør
Danmark

Tidspunkt

Fra 21-05-2022 10:00
Til 22-05-2022 12:00

Arrangør

Korsør Spejderne