Spejdernes lejr 2022 - fælles om fremtiden

23-07-2022 08:00 til 31-07-2022 16:00

Hedeland naturpark

Familiespejd, Mikro 0-1 KL, Mini 2-3 KL, Junior 4-5 KL, Trop 6-10 KL

Kære alle mikro, mini, junior, trop og klan.

Nu nærmer tiden sig hastigt for at vi skal på sommerlejr - en oplevelse vi sent vil glemme. I år skal vi nemlig på Spejdernes Lejr 2022 – forkortes til SL22. Vi skal til Hedeland (Roskilde), sammen med resten af Danmarks spejdere samt nogle udenlandske grupper også.  Der kommer nok ca. 40.000 spejdere i alle aldre, ligesom vi oplevede i 2017. En lejr man sent glemmer, det er stort og gør mange indtryk.  

Temaet for spejdernes lejr 2022 er: Fælles om fremtiden.

Et tema, som skaber rammerne for arbejdet både før, under og efter lejren. Fælles om fremtiden er valgt, fordi vi som spejdere tager ansvar for vores klode, menneskerne på den og vores fælles fremtid. Derudover samarbejder spejdere både på tværs af aldersgrupper, spejderkorps og lande. Som spejdere er vi et fællesskab, som løfter hinanden og løser udfordringer, som måtte opstå.

Børn og unge er målgruppen for Spejdernes Lejr 2022 og det er dem, som skaber fremtiden. Derfor mener vi, at det er på sin plads at børn og unge er med til at skabe fremtiden i fællesskab.

Vi vil bygge vores egen lejr i den store lejr, hvor vi holder lejrliv, som spejderne kender det. Udover lejrbål, og fællesspisning, vil aktiviteterne være mangfoldige. Aktiviteterne vil være tilpasset den aldersklasse, som grenen har, dvs. alle spejdere kommer på ”eventyr ” i løbet af dagen, for så at mødes om eftermiddagen samt aftenen til fællesmåltider samt bål og andet hygge.

  • Vi håber familiespejderne vil komme og besøge os tirsdag den 26, gerne hele dagen. Da der kun er tale om besøg er dette gratis. I skal dog være søde at skrive om I spiser med – samt hvor mange måltider i deltager i 😊

  • Mikroer inviteres i perioden 23/7-27/7. Prisen er: 1520kr. (Hvis jeres mikro har solgt kalendere etc., vil disse penge fratrækkes den endelige pris)

  • Mini, Junior, Trop og Klan inviteres i perioden 23-31/7. Prisen er: 2250kr. (Hvis jeres spejder har solgt kalendere etc., vil disse penge fratrækkes den endelige pris)

Når man har tilmeldt sig, vil man få en individuel faktura, fratrukket de 500kr I allerede nu indbetaler samt lodseddelpengene. Så jo flere lodder man har solgt desto billigere tur.

Prisen inkluderer kørsel (fællestransport i bus), mad + drikke, lejrplads og aktiviteter.  

Ved spørgsmål omkring lejren, så spørg endelig jeres ledere eller skriv en mail.

 

OBS 

Vi vil gerne invitere forældre med på lejren. Vi har nemlig brug for assistance til især madlavningen... Vi er mange spejdere afsted og der er mange der skal laves mad til. Dette gøres sammen med forskellige patruljer (spejderne) og muligvis 1-2 ledere.

Når man er med som hjælper, er man der for alle børn og ikke kun ens eget/egne. Hvis man vil med, skal der indhentes børneattest, dette hjælper Delfin med. Så skriv dit navn i feltet, samt hvilke dage du kan være med. Da du kommer med, som hjælper, betaler gruppen turen for dig (det koster 800kr/døgn)

Vi glæder os enormt!

De fedeste sommerspejd hilsner

Lederteamet og Delfin

PS læs evt. mere her: https://spejderneslejr.dk/da

Gode råd om hjemve: https://charlottenlundspejderne.dk/hjemve-gode-rad   

Pakkeliste til telt: https://charlottenlundspejderne.dk/pakkeliste-til-telt

Gode råd og fif til basis udstyr: https://charlottenlundspejderne.dk/basis-udstyr  

 


Pris: 500,00
Samlet antal pladser: 300
Ledige pladser: 224

Tilmelding til dette arrangement lukker 30-05-2022 20:59

Hvor

Roskilde

Tidspunkt

Fra 23-07-2022 08:00
Til 31-07-2022 16:00

Arrangør

Charlottenlundspejderne DDS