Mikro/mini divi, med overnatning fredag til søndag

10-06-2022 19:00 til 12-06-2022 10:00

Birgitte Gjøe Gruppe
Hillerød, Danmark

Mikro (0.-1. klasse), Mini (2.-3. klasse), Lederne (16-99 år)

Hej alle mikro/mini spejdere og forældre

Vi skal på spejder divisionstur til Gurredam spejdercenter (hvad er en division, se: da.scoutwiki.org/Øresund_Division)

Temaet for årets mikro/mini divi er eventyr. Konceptet udførsel af en række poster i patruljer (de mindre grupper som spejderne kender) hvor minispejdere får point, mens mikro spejdere vil deltage uden point.

Som forberedelse på mini spejdernes deltagelse i spejdernes lejr, og som erstatning for mikro spejderne der ikke deltager i spejdernes lejr har vi planlagt overnatning fra fredag aften til søndag formiddag.
Det vil også være muligt udelukkende at deltage i løbet lørdag eller overnatning i en af enderne hvis andet ikke er muligt men vi vil på det kraftigste anbefale at spejderne deltager med begge overnatninger. Kontakt os hvis det ikke er muligt at deltage i hele arrangementet.

Da vi er usikre på lederbemanding kontra deltagende spejdere, har vi indsat et felt omkring mulighed for forældrehjælp såfremt vi får brug for et par hjælpende hænder på de forskellige dage. Vi vil kontakte forældre der har tilkendegivet såfremt det bliver nødvendigt.

Plan for weekenden: 

Fredag:
Vi mødes på Gurredam fredag kl. 19, holder lejrbål og sover i telte/shelters. Spejderne skal have spist aftensmad hjemmefra. 

Lørdag:
Selve løbet starter lørdag klokken 09:00. 

Hele lørdag går med fælles løb sammen med alle de andre mikro-/ minispejdere fra Øresund Division rundt på Gurredam. Vi skal deltage i fede spejderaktiviteter for store og små. 
Herefter laver og spiser vi aftensmad, holder lejrbål og sover i telte/shelters til søndag.

Søndag:
Vi står op, spiser morgenmad og afrigger teltplads.
Spejdere kan afhentes klokken 10:00 efter en dejlig weekend fyldt med oplevelser.


Transport & afsætning/parkering:
Vi håber i vil hjælpe med vores bæredygtighedsprofil med at arrangere samkørsel i så stor grad som muligt. Lederne har tidligere forsøgt at stå for dette, men det kræver meget tid og energi, hvorfor vi håber i selv kan arrangere i forbindelse med de ugentlige møder eller via vores facebook side. I skal naturligvis altid være velkomne til at kontakte os såfremt i har problemer med at komme til/fra Gurredam.

Afsætning: Kys- og kør ved Gurredams spejdercenter. 
Parkering: Brug Gurredams mark P-pladsen 200 meter længere ned ad Gurrevejen (imellem Gurredam og Sabrovej, ikke blomsterbutikken). Der er opsat skilte eller udsat parkeringsvagter. På Gurredams mark P-plads, gå over marken bag om blumsterbutik (ikke tilbage ad Gurrevejen pga. trafikken). Hvis den er optaget brug evt. Skov P-pladsen ved Gurrekirke.


Såfremt nogen ikke deltager i weekenden, så vil det kun være muligt med afsætning/afhentning ved kys- og kør, for at undgå hjemve-fremmende aktiviteter.
Pris: 100,00

Tilmeldingen til dette arrangement lukkede 14-05-2022 23:59

Hvor

Birgitte Gjøe Gruppe
Poppelgangen 1 - 3
    3400 Hillerød
    Danmark
gruppeleder@bggspejder.dk

Hvornår

Fra 10-06-2022 19:00
Til 12-06-2022 10:00

Arrangør

Birgitte Gjøe Gruppe
gruppeleder@bggspejder.dk