Mikro besøg på Spejdernes Lejr

28-07-2022 09:30 til 28-07-2022 19:30

Birgitte Gjøe Gruppe

Mikro (0.-1. klasse)

BGG deltager i år i spejdernes lejr, en fælles spejderlejr for Det Danske Spejderkorps, KFUM-Spejderne, De grønne pigespejdere, Danske Baptisters Spejderkorps og Dansk Spejderkorps Sydslesvig.


Spejdernes lejr er dog en kæmpe lejr, hvor der forventes ca. 40.000 deltagende spejdere fra Danmark og Udland, med lange distancer imellem vores faste lejr og lejrens aktiviteter. På baggrund af dette, og efter anbefalinger, har vi besluttet at mikro spejdere ikke skal deltage på lejren.

Mikro spejdernes skal dog ikke snydes for oplevelsen af hvad spejdernes lejr er, og eftersom lejren er placeret i Hedeland Naturpark, har vi besluttet at tage afsted som en dagstur, hvor vi besøger Birgitte Gjøe lejren, laver nogle sjove aktiviteter sammen og ser os lidt omkring. 

Spejderne skal medbringe:
Praktisk tøj og fodtøj efter vejret, turtaske, spisegrej, drikkedunk.
Spejdernes skal have spist morgenmad hjemmefra, men vi vil lave frokost og aftensmad til dem.

Der er stadig lang tid til spejdernes lejr, og alle detaljer er ikke på plads.

Dato er fastlagt, men hold løbende øje med ankomst tidspunkt og sted, som kan blive opdateret når vi kommer tættere på.

Der vil ikke være fælles transport for besøgende. Spejderne skal derfor afleveres og hentes ved spejdernes lejr. Vi vil planlægge fælles privat transport ud fra angivelser i tilmelding, da der må forventes begrænsede forhold for parkering/drop-off.

Da vi er usikre på lederbemanding kontra deltagende spejdere, har vi indsat et felt omkring mulighed for forældrehjælp såfremt vi får brug for et par hjælpende hænder. Vi vil kontakte forældre der har tilkendegivet såfremt det bliver nødvendigt.

Opdatering, 2022-07-22:
Der er 4 mikrospejdere der deltager fra BGG (plus 3 børn af ledere der allerede befinder sig på lejren), der er fremsendt mail til deltagere med kontaktinfo for fælleskørsel.
Aflevering: 9:30. Afhentning 19:30.
Vi vil bruge dagen på at gå rundt på spejdernes lejr, hygge i lejren og evt. en drop-in aktivitet. Vi afslutter dagen efter aftensmad men inden gruppe lejrbål.
Afsætning/afhentning på "Kiss and good bye"-område på deltagerparkeringen, Stærkendevej 252, 2640 Hedehusene (Se evt. kort og rutebeskrivelse på https://spejderneslejr.dk/da/foraelder).
Spejdere må have op til 50 kroner med i kontanter til souvenirs (gerne mønter, da lederne betaler via vores skejser armbånd).
Pris: 100,00

Tilmelding til dette arrangement lukker 30-06-2022 23:59

Hvor

Poppelgangen 1 - 3
3400 Hillerød
Danmark
gruppeleder@bggspejder.dk

Tidspunkt

Fra 28-07-2022 09:30
Til 28-07-2022 19:30

Arrangør

Birgitte Gjøe Gruppe