Tour de France eventzone

02-07-2022 08:00 til 02-07-2022 21:00

Grøndalsgruppen-Fyn

Grøndalsgruppen-Fyn, Mikrober i Grøndalsgruppen - Fyn, Mikroer i Grøndalsgruppen-Fyn, Minier i Grøndalsgruppen-Fyn, Juniorer i Grøndalsgruppen-Fyn, Trop i Grøndalsgruppen-Fyn, Klan i Grøndalsgruppen-Fyn, Gl. klan i Grøndalsgruppen - Fyn

Mangler du en plan for lørdag den 2. juli, hvor Tour de France-ruten ender i Nyborg? Så tag familien med og få en hyggelig dag i selskab med andre fans og spejdere fra divisionen.
Mangler du en plan for lørdag den 2. juli, hvor Tour de France-ruten ender i Nyborg? Så tag familien med og få en hyggelig dag i selskab med andre fans og spejdere fra divisionen.

Mads Lerche Gruppe, der ligger i Nyborg, er ansvarlig for en fan-/eventzone ved Knudshoved, og har opbygget nedenstående koncept. Zonen ligger lige op ad løbsruten, så man kan opleve Touren på tætteste hold. Samtidigt kan vi tjene 80 kr./time pr. frivillig, som kan hjælpe os i Grøndalsgruppen til at skabe federe aktiviteter og bedre rammer for vores spejdere.

Der skal bruges folk til at stå for parkering af ca. 1800 biler, på arealet ude ved spidsen af Knudshoved, der hvor broen går i land. Pladsen skal bemandes med vagter og folk til at guide biler på plads.

Fan-zonen skal indrettes med et friluftstema efter egne ideer. Der vil blive stillet en storskærm op, samt ølvogne og toiletter. Fan-zonen skal bygges op dagen inden løbet. På dagen skal ølvognene bemandes, der skal holdes orden på pladsen samt tjekkes for papir på toiletterne. Der vil desuden være et område med underholdning til børnene, hvor Mads Lerche forestiller sig, at spejderne kan underholde de fremmødte børn med forskellige aktiviteter og lege.

Vi skal umiddelbart ikke stå for nogen former for mad, da Monarch er lige ved siden af.

Der er både morgen-, middags- og aftenvagter, så man behøver ikke kunne hjælpe hele dagen. Der er desuden mulighed for at overnatte i eget telt, så man ikke behøver at stå ekstra tidligt op for at komme derud lørdag morgen.

Arrangørerne regner med at der kan komme op til 10.000 mennesker ude i området, da det ligger lige op ad ruten.

Er du interesseret i at blive kontaktet med mere info, så meld dig til her eller skriv til Adele (Pløk) på adele.dybkjaer@gmail.com.
Samlet antal pladser: 100
Ledige pladser: 98

Tilmelding til dette arrangement lukker 01-07-2022 16:00

Hvor

Kappendrupvej 2
Kappendrup
5550 Langeskov
Danmark
lailan70@fante.dk

Tidspunkt

Fra 02-07-2022 08:00
Til 02-07-2022 21:00

Arrangør

Grøndalsgruppen-Fyn