Bastrup Sø Rundt 2022

11-09-2022 07:00 til 11-09-2022 16:00

Smørum Kulturhus

Kong Svend Gruppe

Kong Svend hjælper til med afholdelsen af motionscykelløbet Bastrup Sø Rundt.

Vi har brug for jeres hjælp til at holde et cykelløb! 

Bastrup Sø Rundt er et vaskeægte cykelløb med flere forskellige ruter rundt i Nordsjælland, som alle starter ved Smørum Kulturhus og slutter på Flyvestationen i Værløse. Det hele går for sig søndag den 11. september, og du kan tilmelde dig lige her til højre.

Formålet med løbet er at tjene penge til frivilligt arbejde med børn og unge, herunder vores spejderarbejde. Bastrup Sø Rundt er et af vores vigtigste indkomstgivende arrangementer, og midlerne vi får derfra hvert år, går direkte til federe spejderoplevelser for de store spejdere.

Vi har brug for hjælp til flere forskellige tjanser:

Vinkeposter! At være vinkepost indebærer at stå ude på ruten, dér hvor det kan være vanskeligt for cykelrytterne at finde vej, og være tydelige og levende vejvisere når rytterne kommer forbi. Alle vinkerne er velkomne til fælles morgenmad i Kulturhuset kl. 7, og ca. 7.30 fordeles posterne, og vi begynder at bevæge os ud på ruterne. Store spejdere kan sagtens stå på posterne alene, og mindre spejdere kan sagtens være med. Hvis man som forælder har lyst til at se cykelløb og få en mundfuld frisk luft, er det også en herlig tjans.

Chauffører med biler! Vinkeposterne skal køres ud i landskabet på alle de rigtige steder, og når bagtroppen er kørt forbi, skal de hentes hjem igen. Afgang fra Smørum mellem 7.30 og 8.00, og afhængig af placeringen på ruten, er posterne færdige i løbet af for- eller eftermiddagen.

Depotmandskab! Kong Svend står for depotet ved Arresø, hvor der uddeles forplejning og forfriskninger til rytterne på den allerlængste rute på 131 km. Forplejning medtages fra Smørum ca. kl. 8, hvorfra turen går til Arresø til opstilling af bord og måske en havepavillon. Tjansen kan klares af en voksen med en stor spejder til hjælp, men det er lidt hyggeligere og sjovere, hvis man er flere.

Grillbemanding på Flyvestationen! Vi står for salg af grillpølser med brød, samt øl og vand på dåse i målområdet, som i dagens anledning er en del af arrangementet Flyvestationen på Hjul. Det er en tjans hvor der er knald på i myldretiden, både for de voksne som griller pøller og brød, og for de store spejdere som står for at lange det hele over disken og kradse penge i kassen. De første ryttere kommer allerede i mål ved 10-tiden, så vi skal også fra Smørum ved 8-tiden for at være klar med maden inden ryk-ind.

Efter endt tjans er alle naturligvis velkomne til at komme forbi Flyvestationen til en bid mad fra grillen, og hvis der oven i købet er nogle der kan hjælpe med en smule oprydning om eftermiddagen, vil det være helt fantastisk.

Det er en brandsjov dag, og selvom det ikke er Tour de France, er der fart på cyklerne, garanti for smilende cykelryttere, og masser af frisk luft.

Skynd jer at melde jer til – og skriv gerne kommentarer på tilmeldingen, hvis der er noget specielt, I kan hjælpe med.


Tilmelding til dette arrangement er lukket fordi arrangementet er startet

Hvor

Flodvej 68
2765 Smørum
Danmark
kulturhusene@egekom.dk

Tidspunkt

Fra 11-09-2022 07:00
Til 11-09-2022 16:00

Arrangør

Kong Svend Gruppe