Solvangdag

30-10-2022 10:00 til 30-10-2022 14:00

Solvang Gruppe

Solvang Gruppe

Vil du gerne tage det nyeste og sejeste mærke på markedet? Solvang har fået sit helt eget mærke, og det kan blive dit, hvis du deltager på Solvangdag.

 

I år kan du vælge mellem to mærker: at værne om naturen eller at være en god kammerat. Så tag din familie eller bedste spejderkammerater i hånden og prøv kræfter med det nye mærke.


PRAKTISK INFORMATION:

  • Solvangdag er d. 30. oktober kl. 10 til 14.
  • Vi starter og slutter i vores hytte i Solvangsparken.
  • Du skal vælge hvilket mærke, du gerne vil tage – enten at værne om naturen eller at være en god kammerat. Hvis du er i patrulje med andre solvangspejdere, skal I huske at vælge samme mærke.
  • I skal være i patruljer af 4 til 8 personer, som I selv sammensætter. Du kan være sammen med din familie, flere familier eller med dine spejderkammerater. 
  • Husk madpakke til frokost og tøj efter vejret. Vi er udenfor hele dagen. 
  • Tilmeldingsfrist er d. 23. oktober.



HVAD ER SOLVANGDAG?

Solvangdag er et helt nyt arrangement i Solvang Gruppe. En gang om året har spejderne mulighed for at tage et af de syv mærker i Solvangmærket. Det vil også være muligt at tage et af mærkerne til andre gruppearrangementer, f.eks. på den årlige gruppetur. I år skal spejderne igennem en række forskellige aktiviteter i et stjerneløb, som omhandler enten at værne om naturen eller at være en god kammerat. Under mærket at værne om naturen kan I blive udfordret på jeres viden om naturen igennem dufte og følesansen, lære om ressourcer og blive klogere på klimaet. Under mærket at være en god kammerat skal I teste jeres samarbejdsevner, lære hinanden bedre at kende i patruljen og hvornår I synes, at man er en god kammerat. 



Tilmelding til dette arrangement lukker 26-10-2022 23:59

Hvor

Solvangsvej 26A
2600 Glostrup
Danmark
GL@solvanggruppe.dk

Tidspunkt

Fra 30-10-2022 10:00
Til 30-10-2022 14:00

Arrangør

Solvang Gruppe