Forhåndstilmelding til sommerlejr 2023

28-11-2022 23:59 til 18-12-2022 23:59

Aalborghus Gruppe

Juniorer i Aalborghus Gruppe, Trop i Aalborghus Gruppe, Klan i Aalborghus Gruppe, Ledere

Forhåndstilmelding til sommerlejr for junior, trop og klan


Til sommer går årets sommerlejr for junior trop og klanspejdere til Toggerbo Spejdercenter, som ligger i naturskønne omgivelser i Mols Bjerge.

Planlægningen er gået i gang, og det betyder at vi ledere har brug for et estimat på, hvor mange spejdere vi skal afsted på lejr, så vi kan forhåndstilmelde gruppen. Derfor får I denne forhåndstilmelding. Forhåndstilmeldingen er ikke bindende, men er en tilkendegivelse af, hvor mange der ønsker at deltage, for at give et præg om, hvor mange der måske skal med på en fed uge!


Hvad er en centersommerlejr?

Når der ikke er større lejre, som Spejdernes Lejr 2022, er der i Aalborghus Gruppe tradition for at tage på centerlejr med de store spejdere. En centersommerlejr er en lejr, der arrangeres af et spejdercenter, hvor der deltager flere spejdergrupper fra hele landet.

De frivillige på centeret laver en masse fede aktiviteter for os, og desuden bygger vi selv vores egen lejrplads for Aalborghus Gruppe. Her bor vi på lejren, laver mad sammen og hygger sammen. Det er en god mulighed for at lære hinanden at kende og skabe gode spejdervenskaber i den gren man er spejder i og for at lære de andre spejdere i gruppen at kende. Derudover har vi andre spejdergrupper som naboer, så der er også gode muligheder for at møde nye spejderkammerater. Det plejer at give de fedeste oplevelser med spejderkammerarterne og styrke sammenholdet, når de bliver rystet sammen i grenene.

Generelt er centersommerlejr en god mulighed for at for brugt de spejderfærdigheder, man lærer i løbet af året, få fantastiske oplevelser med aktiviteter, vi ikke kan lave til dagligt, og få tættere og nye spejdervenner.


Det praktiske

Hvor: Toggerbo Spejdercenter i Mols Bjerge på Djursland.

Hvornår: Uge 27 – lejren er lørdag d. 1. juli til lørdag d. 8. juli.

Trop og klan deltager hele ugen.

Juniorer har i denne forhåndstilmelding to muligheder:

  • Halv lejr: lørdag d. 1. juli til onsdag d. 5. juli.
  • Fuld lejr sammen med trop og klan.

Juniorforældre skal her i forhåndstilmeldingen derfor tilkendegive om I ønsker fuld eller halv lejr. På baggrund af, hvad der er stemning for, tilpasser vi den endelige tilmelding.

Pris: Afhænger af lejrens længde:

Fuld lejr: 1.350 kr.

Halv lejr: 800 kr.

Aktiviteter: De frivillige på Toggerbo planlægger en masse fede aktiviteter, som vi som gruppe kan tilmelde os. Vi vælger derfor selv de aktiviteter der lyder fedest til hver gren, så alle spejdere på den måde har et program for ugen, som passer til deres alder og færdigheder.

Aktiviteterne Toggerbo Spejdercenter f.eks. tilbyder er at pimpe vores lejr, gourmetmad, raftebyggeri, tømmerflåde, batik, hejk og meget mere.

Forhåndstilmelding: Senest søndag den 18. december 2022 på hjemmesiden. Husk at dette blot er en tilkendegivelse af, om I ønsker at deltage på lejren. Hvis man gerne vil, men er i tvivl om man kan, kan man derfor sagtens forhåndstilmelde sig!

Endelig tilmelding: I starten af det nye år vil der komme en endelig tilmelding til lejren.

 

Vi ledere gælder os til uge 27 med en masse fede spejderoplevelser sammen med nogle fantastiske spejdere!

Spejderhilsner fra lederne


Tilmelding til dette arrangement lukker 18-12-2022 23:59

Hvor

Lilletoften 6
9000 Aalborg
Danmark
23742585
katharinafs@hotmail.com

Tidspunkt

Fra 28-11-2022 23:59
Til 18-12-2022 23:59

Arrangør

Aalborghus Gruppe