Juletur 2023

24-11-2023 16:30 til 26-11-2023 13:10

Yggdrasil Gruppe

Yggdrasil Gruppe, Minier i Yggdrasil Gruppe, Juniorer i Yggdrasil Gruppe, Trop i Yggdrasil Gruppe, Klan i Yggdrasil Gruppe

Kære mini-, junior- trop- og klanspejdere (og forældre)


I denne mail finder I en masse praktiske informationer om juleturen, som I gerne må læse sammen. Hvis I har spørgsmål til indholdet, så skriv til gruppen.yggdrasil@gmail.com


Tema

Juleturen i år bliver i Hogwarts-temaets navn! Vi skal til Julebal, kaste besværgelser og brygge eliksirer. Så pak din nissehuetroldmandshat, din tryllestav og dine magiske moves.


Tid og sted

Turen foregår i weekenden d. 24.-26. november på Colleruphus, som er en spejderhytte, der ligger på Høje Sandbjergvej 11 D, 2840 Holte. Minierne er afsted fra lørdag til søndag, mens junior, trop og klan er afsted fra fredag til søndag. Hvis I har lyst, kan I læse lidt om hytten her: https://colleruphus.bookhus.dk/


Afgang junior, trop og klan

Vi mødes på Fuglebakken St. kl. 16.30 fredag d. 24/11 og tager S-tog til Holte St. Fra stationen skal spejderne gå ca. 5 km med oppakning. Husk en drikkedunk og en stor madpakke med aftensmad til fredag.


Afgang mini

Vi mødes på Fuglebakken St. kl. 8.30 lørdag d. 25/11.


Hjemkomst

Vi arrangerer samkørsel hjem fra juleturen. For at koordinere, hvem der kører med hvem, beder vi ALLE udfylde dette korte spørgeskema hurtigst muligt. Hvis man melder sig til at hente, skal man være ved Colleruphus kl. 12.30. Hvis ens barn bliver hentet i bil af andre, skal man afhente barnet kl. 13.10 på parkeringspladsen ved Københavns Kommunes koncernservice på Borups Allé 177, 2400 København NV.


Mobiltelefon

Ingen mini- og juniorspejdere må medbringe mobiltelefoner. Vi vil til gengæld meget gerne opfordre til, at alle børn har et armbåndsur på. Det gør det meget nemmere at give spejderne lov til at udforske området eller være på aktivitet på egen hånd, hvis de kan holde øje med, hvornår de skal være tilbage. Husk at vælge et ur, som jeres barn selv kan læse klokken på.


Fødevareallergier og særlige madhensyn

Hvis din spejder har en fødevareallergi (laktose, gluten, tomat osv.), som vi skal tage hensyn til, så bedes I skrive en mail til gruppen.yggdrasil@gmail.com med emnet “allergi/madhensyn juletur” med information om allergien. Det samme gælder, hvis spejderen har andre særlige madhensyn (f.eks. er vegetar, kun spiser halal eller lignende). I skal skrive, selvom I har givet os besked før.

I skal ikke skrive, hvis der er fødevarer, som jeres barn ikke kan lide. Vi oplever altid, at spejderne spiser, hvad der bliver serveret, når vi er på lejr :-)


Medicin

Hvis spejderen bruger medicin af en slags, skal I skrive en mail til gruppen.yggdrasil@gmail.com med emnet “Medicin juletur”, hvor I beskriver hvilken medicin + hvornår, hvordan og hvor meget, der skal tages. Pak medicinen i barnets toilettaske - så vurderer vi, om det er noget vi skal opbevare. Det gælder alt fra næsespray mod pollenallergi til piller mod epilepsi. I må ikke give jeres børn smertestillende håndkøbsmedicin med.

Kontakt

Hvis I har spørgsmål inden turen, bedes I kontakte os på vores mail: gruppen.yggdrasil@gmail.com. 

Under turen kan I kontakte Jord eller Rønn:  

Jord på 6014 5234 (deltager lørdag-søndag)

Rønn på 2728 6766 (deltager hele turen)

Hjemve

Mange spejdere oplever at få hjemve på et eller andet tidspunkt i løbet af en lejr. Ofte opstår det, når spejderne skal sove. Vi har prøvet det før og har mange gode teknikker, som hjælper stort set alle børn ud af hjemveen og tilbage til at have det sjovt eller til at kunne sove. Vi har vedhæftet et lille skriv omkring håndtering af hjemve. På den måde kan vi spille på samme hold i forhold til at forebygge voldsom hjemve. Det er derfor vigtigt, at I læser vejledningen igennem, især hvis I oplever hjemve hos jer.

Pakkeliste-info

  • Spejderne skal kunne bære deres eget grej under transporten og hhv. 5 km (junior, trop og klan) og 2 km (mini) fra stationen til hytten = spejderen må kun have én taske.

  • Mini og junior sover indendørs.

  • Trop sover udendørs i bivuak.

  • Der skal navn på ALT.

  • Tjek vejrudsigten inden turen, men husk at den ikke er sikker. Spejderne skal være rustet til al slags vejr - vi er ude det meste af tiden.

  • Pakkelisten og vejledning omkring hjemve er vedhæftet som PDF.

Vi glæder os helt vildt til at skulle afsted med jer! :-)

Hoho og spejderhilsner

Juletursteamet


Tilmelding til dette arrangement lukker 09-11-2023 10:24

Hvor

Mariendalsvej 74, kld. th
2000 Frederiksberg
Danmark
29919979
gruppen.yggdrasil@gmail.com

Tidspunkt

Fra 24-11-2023 16:30
Til 26-11-2023 13:10

Arrangør

Yggdrasil Gruppe