Mini og Junior sommerlejr 2023

10-07-2023 08:00 til 14-07-2023 15:30

Yggdrasil Gruppe

Minier i Yggdrasil Gruppe, Juniorer i Yggdrasil Gruppe

Kære mini- og juniorspejdere samt forældre,
Tid og sted

Selve sommerlejren foregår fra d. 10. juli til 14. juli i Dehnshytten, som ligger på Strandgårdsvej 30, 4760 Vordingborg. Hvis I har lyst, kan I læse lidt om hytten her: https://dehnshytten.dk/ Selvom vi skal bo ved en hytte, skal vi sove i telt hele ugen. 

Afgang

Vi mødes ”under uret” på KBH H mandag morgen d. 10. juli kl. 8.00. Her siger vi farvel til forældrene senest kl. 08.15 (I skal altså ikke med ned på perronen) og tager toget til Vordingborg, hvorfra vi skal videre med bus og til slut går 3 km med oppakning til Hytten. 

Gåtur fra bus til hyttenVi tager en bus fra Vordingborg St. og står af ved skovkanten og går de sidste 3 km til hytten. Spejderne går med deres egen oppakning - sørg derfor at tasken er pakket, så den er god at gå med og at der ikke hænger løse genstande på tasken. Pak gerne sådan at man let kan tilgå en jakke/sweater samt madpakke og vand. 

Madpakke

Spejderne skal have madpakke med til frokost mandag. Tænk også gerne på nogle nemme snacks, som spejderne kan spise på gåturen fra stationen til hytten. De skal også have en drikkedunk med vand, som skal kunne bruges hele ugen (helst ingen kildevandsflasker). 

Hjemkomst

Vi er hjemme igen på Københavns Hovedbanegård fredag kl. 15.15. Her vil vi gerne have lov til at sikre, at alle børn kommer med ud af toget og op til afslutningen. Derfor vil vi gerne bede jer om at vente på os i afgangshallen ”under uret” - ikke på perronen. Når vi kommer op til jer, må I meget gerne sige hej, kramme og overtage de tunge tasker inden vi skal synge af, så vi får sagt ordentligt farvel til hinanden efter en god sommerlejr. Først når vi har sunget af, er vi færdige med turen, og så er børnene tilbage under jeres vinger.

Mobiltelefon

Ingen mini- og juniorspejdere må medbringe mobiltelefoner. Vi vil til gengæld meget gerne bede om, at alle børn har et armbåndsur på. Det gør det meget nemmere at give spejderne lov til at udforske området eller være på aktivitet på egen hånd, hvis de kan holde øje med, hvornår de skal være tilbage i lejren. Husk at vælge et ur, som jeres barn selv kan læse klokken på.

Besøg

Vi har i ledergruppen besluttet, at det ikke skal være muligt at få besøg hjemmefra under lejren, da vi er afsted så kort tid. Det betyder at vi gerne vil frabede os at forældre, bedsteforældre, onkler, tanter, venner osv. dukker op på lejren for at besøge spejderne - også selvom de bor tæt på. Det håber vi meget, at I vil respektere.

Fødevareallergier og særlige madhensyn

Hvis din spejder har en fødevareallergi (laktose, gluten, tomat osv.), som vi skal tage hensyn til, så bedes I skrive en mail til gruppen.yggdrasil@gmail.com med emnet “allergi/madhensyn sommerlejr” med information om allergien. Det samme gælder, hvis spejderen har andre særlige madhensyn (f.eks. er vegetar, kun spiser halal eller lignende). I skal skrive, selvom I har givet os besked før.

I skal ikke skrive, hvis der er fødevarer, som jeres barn ikke kan lide. Vi oplever altid, at spejderne spiser, hvad der bliver serveret, når vi er på lejr :-)

Medicin

Hvis spejderen bruger medicin af en slags, skal I skrive en mail til gruppen.yggdrasil@gmail.com med emnet “Medicin sommerlejr”, hvor I beskriver hvilken medicin + hvornår, hvordan og hvor meget, der skal tages. Pak medicinen i barnets toilettaske - så vurderer vi, om det er noget vi skal opbevare. Det gælder alt fra næsespray mod pollenallergi til piller mod epilepsi. I må ikke give jeres børn smertestillende håndkøbsmedicin med.

Betaling

I bedes overføre 600,- til gruppens konto: Nordea Bank reg nr: 5501 konto nr: 6263738843I overførslen bedes I skrive: Sommerlejr + "spejderens rigtige navn"Vi vil gerne bede om at I overfører senest d. 20. juni

Kontakt

Hvis I har spørgsmål inden turen, bedes I kontakte os på vores mail: gruppen.yggdrasil@gmail.com

Under turen kan I kontakte Jord eller Saga:  

Jord på 6014 5234 

Saga på 2991 9979. 

I kan ikke ringe og bede om at tale med jeres barn, medmindre det selvfølgelig er akut. Hvis jeres barn får brug for at tale med jer, så finder vi ud af det sammen med dem og ringer.

Hjemve

Mange spejdere oplever at få hjemve på et eller andet tidspunkt i løbet af en sommerlejr. Ofte opstår det, når spejderne skal sove. Vi har prøvet det før og har mange gode teknikker, som hjælper stort set alle børn ud af hjemveen og tilbage til at have det sjovt eller til at kunne sove. Vi har vedhæftet et lille skriv omkring håndtering af hjemve. På den måde kan vi spille på samme hold i forhold til at forebygge voldsom hjemve. Det er derfor vigtigt, at I læser vejledningen igennem, især hvis I oplever hjemve hos jer.

Pakkeliste-info

  • Vi skal kun være af sted fire overnatninger, så pak ikke for meget. Spejdere skifter ikke særligt ofte tøj, når de er på lejr

  • Vi skal være udenfor hele turen

  • Spejderne skal kunne bære deres eget grej under transporten og 3 km fra stationen til hytten = spejderen må kun have én taske

  • Der skal navn på ALT (også bestik og strømper). Vi anbefaler disse klistermærker

  • Tjek vejrudsigten inden turen, men husk at den ikke er sikker. Spejderne skal være rustet til al slags vejr

  • Pakkelisten og vejledning omkring hjemve er udsendt pr mail

Vi glæder os helt vildt til at skulle afsted med jer! :-)

Sommerlige spejderhilsner

Sommerlejrteamet



Tilmelding til dette arrangement lukker 31-05-2023 23:59

Hvor

Mariendalsvej 74, kld. th
2000 Frederiksberg
Danmark
29919979
gruppen.yggdrasil@gmail.com

Tidspunkt

Fra 10-07-2023 08:00
Til 14-07-2023 15:30

Arrangør

Yggdrasil Gruppe