Fjordens Dag (Mini)

10-09-2023 12:00 - 10-09-2023 15:00



Hej alle i 1. Otterup, 

 

Fjordens Dag nærmer sig og vi håber, I glæder jer! Fjordens Dag er et arrangement, som Nordfyns Kommune står for, og hvor kommunens foreninger kan deltage og vise deres aktiviteter.  

Traditionen tro har vi aktiviteter ved Klintebjerg Havn, hvor vi bygger en lejrplads op og viser, hvad spejderne laver af aktiviteter. 

 

Minispejderne er med i nogle timer om søndagen for at prøve at tiltrække nye spejdere. 

 

 

Start:  

Junior/trop/klan: Vi mødes ved Klintebjerg Havn lørdag d. 9. september - kl. 9  

Mini: Vi mødes ved spejdernes lejrplads ved Klintebjerg Havn søndag d. 10. september.  

Når I melder jer til, vælger I enten at komme fra 12-13.30 eller fra kl. 13.30 til 15. Forældre er meget velkomne til at hjælpe til – skriv det i tilmeldingen, så finder vi en opgave til jer. 

Vær opmærksom på, at der kan være langt at gå fra P-pladsen, hvis der er mange besøgende, så tag afsted i god tid. 

 

Slut:  

Mini: Afhentes af forældre enten kl. 13.30 eller kl. 15 alt efter, hvordan I tilmelder jer. 

Junior/trop/klan: Turen sluter søndag d. 10. september ca. kl. 17 på pladsen i Klintebjerg, men først NÅR ALT ER RYDDET OP. Dvs. at alle spejdere enten skal afhentes her eller selv sørge for hjemtransport.  

 

Til junior, trop og klan: 

Dette er en arbejdsweekend, hvor det forventes, at I er indstillede på at yde en indsats med besnøringer, salg af kage, pasning af aktiviteter mm.  

Om lørdagen bygger vi lejrpladsen op, og om søndagen har vi aktiviteter, så vi kan vise alle de besøgende, hvad det vil sige at være spejder. Der bliver lavet en vagtplan om søndagen, og alle bedes respektere dette. Får man besøg af venner/familie, bedes I kun forlade aktiviteten i den planlagte pause. Er I i tvivl, så spørg jeres leder. 

 

Til mini-spejderne: Vi skal stå med flødebollemaskinen og lave forskellige aktiviteter, som andre børn kan prøve. 

  

Forældrehjælp: Vi har brug for forældrehjælp fra alle spejder-forældre til salg af kaffe, kage og pandekager mm. – evt. blot et par timer. Når I tilmelder jer på nettet, bedes I oplyse, hvornår jeres forældre kan hjælpe. 

En af vores aktiviteter er salg af kaffe, saft og kage, derfor bedes alle spejdere medbringe en kage. 

 

Pakkeliste:  

Junior/trop/klan: 

Madpakke og drikkelse til lørdag frokost, udstyr til overnatning i telt: sovepose, liggeunderlag, regntøj, varmt tøj, besnøringshandsker/alm. arbejdshandsker, bestikpose med kop, tallerkener, bestik og viskestykke, og gerne lidt mønter, hvis I ønsker at prøve nogle aktiviteter om søndagen, når I har pause. 

Mini: Lidt at spise og drikke, påklædning efter vejret. 

Tilmelding: 

Turen er næsten gratis – det koster kun en kage.  

Du bedes tilmelde dig senest d. 31. augustwww.1otterup.dk, hvor du også skal bekræfte, at du tager en kage med og oplyse, hvornår dine forældre kan hjælpe. 

 

Med spejderhilsen Lederne i 1. Otterup 

Minier i 1. Otterup Gruppe

Afbud

Hvor

Klintebjerg havn