Trop: Sommerlejr - Sverige

02-08-2024 11:00 - 10-08-2024 21:30


Sommerlejren går i år til Sveriges måske største spejdercenter på den svenske ø Vässarö nordøst for Stockholm. Sommerlejren byder på fede aktiviteter, god lejrstemning og alt hvad en ø har at byde på. Det endelige program for ugen, de præcise rejsetidspunkter mv. bliver præsenteret senest på sommerlejrmødet den 16. juni. Hvis du er nysgerrig, kan du læse mere om spejdercentret Vässärö her.

Vi mødes på Birkerød St. d. 2.august kl. 11, hvorfra vi tager toget til København H og derefter direkte videre til Stockholm. Turen slutter 10.august ca. kl. 21.30 på Birkerød st.

Tilmeldingen fungerer også som oplysningssedlen, så vi får den info med os på tur som vi kan få brug for. Alle oplysningerne slettes automatisk efter vi har været afsted.

Prisen på de 2850 kr. kan betales med det samme eller opdeles i to rater. Hvis der vælges i to rater, bliver der sendt et link til 2. rate i starten af juni.

Tryk her for at betale 2. rate, hvis du valgte at betale i to rater.

Da Vässarö er et kontantløst center, så er det muligt at sætte lidt lommepenge ind på lejrbanken. Følg dette link for at indsætte penge i lejrbanken. Der kan indsættes 200 DKK, som veksles til ca. 300 SEK. Vi holder regnskab over, hvor meget, du har brugt, hver gang, vi går i kiosken og snolder, så du hele tiden ved, hvor meget, du har tilbage. Lad derfor dit eget betalingskort blive derhjemme. Du må gerne medbringe kontanter (svenske kroner) til de første par dage i Stockholm.

Birketroppen Cayoga Kon-Tiki Lapper Panter

Afbud