Mikro / Mini Grentræf

05-10-2024 09:45 - 05-10-2024 16:00


H.C. Andersens Eventyr

Engang, i et rige af ord og fortællinger, blev Mikroer og Minier fra Ege Division budt velkommen til en fortryllet eventyrverden. 

Men en mørk skygge havde sænket sig over dette rige; den onde snedronning havde skabt forvirring og rod i eventyrene. For at genoprette orden og bringe eventyrene tilbage til deres rette form, behøvede vi jeres hjælp. I måtte drage ud, besøge de fortryllede fortællinger, finde snedronningens falskhed og trække den ud med jeres sind, så den blev til små stykker mørkt materiale. Kun børn kunne mestre denne kunst, og når I havde samlet alt det falske, skulle I forme det til en bold og kaste den ned i glemslen.

For at sikre, at snedronningen ikke vendte tilbage, måtte I fylde eventyrene med latter og leg, som hun frygtede mest af alt. Hvis I kunne gøre dette, ville I modtage en magisk amulet som tegn på jeres heltemod og trofasthed. Og således begyndte jeres rejse ind i eventyrets verden, hvor I med latter og leg skulle drive mørket bort og bringe lys og glæde tilbage til det fortryllede rige… Det er ganske vidst.

Ege Division afholder Grentræf i Slangerup

Spejderne skal afleveres og hentes på: Lystrupvej 20, 3550 Slangerup, hvor der vil stå ledere og tage imod dem.

Vi opfordrer til fælleskørsel og beder jer om at køre med det samme, efter afsætning, af hensyn til trængsel.


Lørdag d. 5. oktober 2024 klokken 09:45

Vi slutter samme sted klokken 16:00


Husk tøj der passer til vejret, samt en turrygsæk med madpakke og drikkedunk.


Mikro Mini

Tilmelding

Klik på tilmeldingsknappen for at tilmelde dig denne begivenhed

Tilmeld

Afbud

Hvor

Erik Ejegod Gruppe