Bæredygtig mad i børnehøjde i Storkøbenhavn

27-10-2024 10:00 til 27-10-2024 13:00

Ravnehus Spejderne

Kom og lær at lave bæredygtig mad. Alle de opskrifter vi bruger tager udgangspunkt i DDS´ nye, flotte, klimavenlige kogebog!


Tag på madlavnings kursus med Kålklanen. Her fordyber vi os i bæredygtig madlavning, med udgangspunkt i DDS´ nye kogebog ”Ild, Mad og Fællesskab”.

Tag med os på en rejse gennem en verden af klimavenlige retter og lækre smagsoplevelser. Vi vil udforske nye bæredygtige opskrifter, uden at gå på kompromis med smag og kreativitet. Fra bæredygtige måltider til den pædagogisk tilgang i køkkenet. Du vil lære teknikker til at reducere dit klimaaftryk i køkkenet uden at miste den kulinariske glæde. Kurset foregår på Trangia og man vil komme til at teste flere af opskrifterne. Kurserne vil blive udbudt i hele landet i løbet af 2024-2025. 

Gå ikke glip af denne mulighed for at udforske nye smagsoplevelser og bidrage til en mere bæredygtig fremtid.


Kurset er for tropsspejdere og op!
Tropsspejdere, klanspejdere og spejderledere er velkomne.


Så ønsker du også at blive mere klimabevidst når det kommer til madlavning så tag på kursus. 

Pris: 325,00
Samlet antal pladser: 30
Ledige pladser: 25

Tilmelding til dette arrangement lukker 13-10-2024 23:59

Hvor

Poppel Alle 14
3500 Værløse
Danmark

Tidspunkt

Fra 27-10-2024 10:00
Til 27-10-2024 13:00

Arrangør

Det Danske Spejderkorps