Sommerlejr 2019, uge 31

27-07-2019 10:00 til 03-08-2019 17:00

Brønshøj-Husum Gruppe
Brønshøj, Danmark

Brønshøj-Husum Gruppe, Familiespejdere i Brønshøj Husum Gruppe, Mikroer i Brønshøj Husum Gruppe, Minier i Brønshøj-Husum Gruppe, Juniorer i Brønshøj-Husum Grup, Trop i Brønshøj-Husum Gruppe, Klan i Brønshøj-Husum Gruppe

Årets spejderoplevelse for store og små


Kære spejdere i Brønshøj-Husum gruppe,

Så er det tid til at melde sig til årets sommerlejr.

Turen går i år til Vejle Fjord, nærmere bestemt Torn Trines hus. Vi har valgt en spejdergrund, som ligger meget tæt på vand og skov. Det giver os mulighed for en masse forskellige aktiviteter . Badebroen venter på os, blot 100 meter fra vores lejr. Og skoven er lige om hjørnet.

Vi tager afsted i lørdag d. 27. juli om morgenen - lørdag d. 3. august om eftermiddagen, uge 31.

Sommerlejren er for alle spejdere i hele Brønshøj-Husum gruppe. Vi deltager med alle aldersgrupper: Familiespejder, Mikroer, Minier, Juniorer, Tropsspejdere og Klan (hele ugen). Familiespejdere er med på lejren onsdag til lørdag.

Hvad er en sommerlejr?
En sommerlejr er en uge fyldt med sjove og anderledes aktiviteter. Vi bygger en lejr, og alle er med til at lave mad over bål, tage opvasken og de andre praktiske opgaver, som får lejren til at fungere. Vi - Brønshøj Husum spejderne - danner en stor ”familie”.

Vi er udenfor hele dagen, og vi sover i telt om natten. Teltene er inddelt efter alder (familiespejder, mikro, mini, junior, trop og klan). Om aftenen - efter en lang, sjov og udfordrende dag - samles vi om vores selvbyggede køkkenbord og spiser aftensmad og deler dagens oplevelser med hinanden. Hver dag er forskellig, men det faste holdepunkt er vores lejr med måltiderne, sammenholdet i gruppen og lejrbålet, inden vi går i seng.

En sommerlejr udfordrer hver spejder med mange indtryk og oplevelser. Så vi sørger for, at man får plads til at være sig selv og slappe lidt af. Kort efter er man klar til at fjolle med sin patrulje. Også de andre spejdere og lederne er med på lidt fis og ballade.

Pris
Sommerlejren koster 1.200 kr. for hele ugen og dækker alt på lejren: transport, overnatning, mad og aktiviteter. Familiespejdere betaler 600 kr. (halv uge)

Tilmelding
Tilmelding og betaling sker her på gruppens hjemmeside.

Tilmeldingen lukker lørdag den 1. juni.

Vi holder et sommerlejrmøde for forældre og spejdere i den sidste uge før sommerferien. Her kender vi også præcis afrejsetid og -sted. Invitation til sommerlejrmøde kommer i løbet af foråret.

Spørgsmål og mere information
Hvis I har spørgsmål, så kontakt endelig den leder der er ansvarlig for dit barns gren:

Familiespejder og mikro: Linda l.soland@gmail.com  
Minier: Ingeborg: ingeborg.vind@gmail.com
Juniorer: Lea:  lealairdandersen@gmail.com
Trop: Mads: madskolteolsen@gmail.com

Vi glæder os til en sjov spejderuge.

De bedste spejderhilsner fra Lederne i Brønshøj-Husum Gruppe


Pris: 1.200,00

Tilmeldingen til dette arrangement lukkede 29-06-2019 23:49

Hvor

Brønshøj-Husum Gruppe
Kobbelvænget 65
    2700 Brønshøj
    Danmark
23 83 78 77
madskolteolsen@gmail.com

Hvornår

Fra 27-07-2019 10:00
Til 03-08-2019 17:00

Arrangør

Brønshøj-Husum Gruppe
23 83 78 77
madskolteolsen@gmail.com