Genbrugsspejd lørdag 28. september 2019 (og ugen op til)

28-09-2019 09:00 til 28-09-2019 15:00

Klausdalsbrovej 336, Herlev

Hjortespring Gruppe, Loppemarked, Familiespejd, Minier i Hjortespring Gruppe, Juniorer i Hjortespring Gruppe, Trop i Hjortespring Gruppe, Klan i Hjortespring Gruppe, Ledergruppe, Forældreklan

Bæredygtighed, Miljøbevidst, Genbrug kært barn har mange navne. Igennem mange år har vi i Hjortespring spejdergruppe blot kaldt det LOPPEMARKED. Men man skal følge med tiden, og derfor vil vi gerne invitere alle spejdere og forældre i alle aldre til Genbrugsløb/aktivitet og Loppemarked på samme tid.

Næste gang vi afholder GENBRUGSSPEJD er lørdag den 28/9

Præmien for at deltage sammen til Genbrugsspejd er et Genbrugsdiplom. Samler man 2 diplomer i løbet af 4 mulige, vil spejderen også modtage et Genbrugsmærke, som kan syes på uniformen.

Vi forventer at, selve aktiviteten/løbet vil vare frem til ca. kl. 12.00, og i samme periode forventer vi, at mor og/eller far deltager aktivt på loppemarkedet[1]. For de der ikke har prøvet at hjælpe til før, vil der være god hjælp at hente fra erfarne loppere. Man kan alternativt deltage fra frokost og til lukketid kl. 14:00 med efterfølgende oprydning.

Loppemarked er genbrug og økonomi på en og samme tid, og sammen tjener vi penge til spejderarbejdet og genbruger vores ressourcer

Med spejderhilsen Hjortespring gruppe. 

Tilmelding via tilmeldingsknappen eller på info@hjortespringspejder.dk

Lørdag morgen skal effekterne flyttes ud af loppeladen og stilles op, og fra kl. 10 skal der sælges. Salget stopper kl. 14.00, men vi plejer at starte oprydning tidligere, så vi ikke bliver så sent færdige. Vi sørger for morgenbrød og drikkevarer til om formiddagen, og øl/vand og kage til eftermiddagsholdet, når vi har ryddet op, så du skal nok klare dig. Husk blot tøj som passer til vejret.

Se praktiske oplysninger og de seneste års omsætning på hjemmesiden ved at kopiere linket https://hjortespringspejder.dk/loppemarked til din browser.

[1] Lørdag morgen skal effekterne flyttes ud af loppeladen og stilles op, og fra kl. 10 skal der sælges. Salget stopper kl. 14.00, men vi plejer at starte oprydning tidligere, så vi ikke bliver så sent færdige. Vi sørger for morgenbrød og drikkevarer til om formiddagen, og øl/vand og kage til eftermiddagsholdet, når vi har ryddet op, så du skal nok klare dig. Husk blot tøj som passer til vejret.



Tilmelding til dette arrangement lukker 28-09-2019 10:00

Hvor

--Klausdalsbrovej 336, Herlev--

Tidspunkt

Fra 28-09-2019 09:00
Til 28-09-2019 15:00

Arrangør

Hjortespring Gruppe