Med Vikingerne til Frederikshøj

24-01-2020 16:30 til 26-01-2020 11:15

Frederikshøj

Hammelev Gruppe, Minier 2.-3. kl., Juniorer 4.-5. kl., Troppen 6.-9. kl.

Alle gæve vikinger i Hammelev Gruppe, tager sammen på togt til Frederikshøj.

Hej alle gæve vikinger i Hammelev

Du skal spænde vikingehjelmen, slibe sværdet og fylde drikkehornet med mjød, for årets gruppetur for store og små er et vikingetogt til Frederikshøj.

Vi får tag over hovedet, og forventer ikke vi skal storme hytten eller plyndre lejren, for at få en plads. Du vil få dit vikingenavn og patruljens navn vil være ristet i runer. Der bliver mulighed for at lave skjolde og sværd, seje smykker og smukke perler, vi laver god solid vikingekost lytter til Vølven og møder måske nogle af de gamle guder fra Valhal.

Vi bader, hvis vi har lyst, og fejrer en stor vinterfest.

Bussen kører fra hallen fredag d. 24. januar kl. 16.30, og forventer at være tilbage igen samme sted søndag den 27. kl. 11.15.

Påklædning: Uniform, og godt fodtøj

Medbring: Sovepose, lagen, hovedpude, nattøj, toiletsager, inde-sko, skiftetøj, vinterstøvler, strømper/sokker (varme og mere end ét par), varmt overtrækstøj, handsker, hue, handsker, handsker, halstørklæde, bålkappe (vi skal være meget udendørs). Badetøj, håndklæde og badesko kan medbringes (navn i alt tøjet er en fordel, specielt tørklæder og uniformer samt det der kan forventes at lande på en radiator til tørre, og det man gerne vil se igen…)

Sangbog og lommelygte                                                                         

Bemærk: 
  • Ingen madpakke og ingen slik! Vi sørger for god forplejning!
  • Frederikshøj-lejren har gode faciliteter med plads til ca. 65 personer.
  • Der er soverum med køjesenge, derfor medbringes kun sovepose og lagen.
  • Adresse: Sandskærvej 260, Aabenraa.
  • Pris: 220 kr.

Vikingehilsen fra

Gorm, Thyra, Harald, Svend og resten af de gæveste vikinger

                    

Tilmelding på Hammelevspejderne.dk senest d. 17. januar – husk betaling på mobilpay mærket spejderens fulde navn.

Du skal ønske 3 aktiviteter og mærke dem med nummer 1, 2 eller 3, afhængig af hvad du helst vil - der kan være aktiviteter der ikke bliver gennemført.

Vi har brug for forældre der bager boller/kage, men skulle nogen af jer have lyst til at give en hånd med med andet på selve lejren, er I meget velkomne, snak med lederne eller skriv på denne mail til Jette.

 TIL forældrene - vi ved børnene bliver trætte, ryd søndag eftermiddag og aften, de skal nok virkeligt tidligt i seng - glade på oplevelser. Vi ved også nogen spejdere måske syntes det er svært at sove andre steder, eller måske er det første gang.  Vi voksne har ofte været afsted, og vil gerne hjælpe jeres børn med at håndtere det.  Den bedste hjælp er, at I viser barnet at I tror på de kan, og fortæller dem at lederne altid gerne vil hjælpe dem hvis noget bliver svært,  og så ellers beder dem om at gå til en voksen på lejren, hvis de får brug for det. Vi vurderer sagtens om det er en hånd, et kram eller en godnatsang der er brug for, eller om noget andet er bedre. - Vi glæder os til at se jeres børn vokse i gode oplevelser.

Samlet antal pladser: 75
Ledige pladser: 39

Tilmelding til dette arrangement lukker 17-01-2020 23:59

Hvor

Sandskærvej 260
Aabenraa 6200

Tidspunkt

Fra 24-01-2020 16:30
Til 26-01-2020 11:15

Arrangør

Hammelev Gruppe