Sommerlejr Nors Sø Nationalpark Thy - depositum

27-07-2020 08:00 til 02-08-2020 18:00

Lejrpladsen Nebel v/Nors sø (Klit Division)

Trop i Hardeknud Gruppe, Klan i Hardeknud Gruppe

Nationalpark Thy og Cold Hawaii
Spejdersommerlejr, når det er bedst
Kære trops- og klanspejdere og forældre i Hardeknud. 

Vi har valgt at Sverige må vente.  - Covid19, restriktioner, lukkede grænser er allesammen usikkerheds forhold, der gør, at vi har valgt en helt anden destination til Årets Spejderlejr. 

Vi tager på en klassisk dansk sommerlejr i fantastisk skøn natur, fremfor en svensk kanoferie, vi pt. ikke kan overskue hvorledes vi kommer frem til. Som vores vores grundlægger Robert Baden-Powell sagde: Be Prepared, så nu har vi valgt at forberede os til en fantastisk lejr, vi selv har magt over.

Det er lykkedes os at leje Lejrpladsen Nors Sø i Nebel midt i Nationalpark Thy - og perioden bliver selvfølgelig den samme, som vi ellers skulle have været til Sverige i - altså fra mandag den 27. juli til søndag den 2. august. - Vi får også besøg af vores minispejdere i 3 af dagene.

Nors Sø er en af Danmarks reneste søer, og lejrpladsen ligger næsten lige ud til søen, der har en sandstrand fordi der er kommet flyvesand til søbredden fra Vesterhavet. Og apropos Vesterhavet - Hvis man hellere vil bade i hav og saltvand, så er vi kun 10 km. fra Klitmøller (Cold Hawaii). 
Med den afstand til Vesterhavet, foreslår vi at vi medbringer cykler på denne sommerlejr. 

- Hvis denne ændring gør, at du IKKE vil deltage i sommerlejren, så kan du nå at melde fra inden den 10. juni og få dit depositum tilbage. 

- Hvis du har indbetalt dit depositum og glæder dig til at at komme med på den fedeste spejderoplevelse med mindst 30 andre Hardeknudspejdere, så glæd dig, og foretag dig ikke noget, før du midt i juni bliver bedt om restbetalingen, som bliver på 725 kr.

- Hvis du glemte at tilmelde dig i første omgang (vi har hørt fra et par klanspejdere, der ikke nåede det) kan du gøre det nu (frem til den 1. juni) Tilmeld dig her, og betal depositummet på 500 kr.

Den totale endelig pris bliver billigere end Sverigesturen, idet vi her ikke får transportudgifter, men kun skal betale mad og lejrplads = Vi slutter på en totalpris på 1.225 kr. (plus lommepenge) 
Pris: 500,00
Samlet antal pladser: 40
Ledige pladser: 9

Tilmelding til dette arrangement lukker 01-07-2020 20:26

Hvor

Egshvilevej 5B
Thisted 7700

Tidspunkt

Fra 27-07-2020 08:00
Til 02-08-2020 18:00

Arrangør

Hardeknud Gruppe