Alternativ sommerlejr 2020

27-07-2020 22:11 til 31-07-2020 23:11

Jon Litle Sø
Hørsholm, Danmark

Jon Litle Sø, Minier i Jon Litle Søgruppe, Juniorer i Jon Litle Søgruppe, Trop i Jon Litle Søgruppe, Lederne, Klan i Jon Litle Søgruppe

Alternativ Sommerlejr JLS 2020 ala sommerferieaktiviteter
Årets sommerlejr bliver noget anderledes end vi plejer at se det. Hvis regeringens planer for genåbningen holder og forsamlingsforbuddet lempes til at gælde i omegn af 30-50 personer d. 8 juni kan vi holde en sommertur for spejderne. Vi tør derfor godt åbne op for tilmelding til en mindre sommerlejr, som dog kommer til at bære præg af covid-19 situationen.

Som tidligere meldt ud vil lejren mere bære præg af sommerferieaktiviteter og blive afholdt man-fredag i uge 31. Sommerlejren vil være for alle børn på tværs af gruppen. Vi vil bruge Birkeholt som udgangspunkt for aktiviteter på spejdergrunden, aktiviteter i skoven og vand- og sejladsaktiviteter med udgangspunkt i Rungsted havn. Der vil være mulighed for at overnatte for dem der har lyst og mod på det. Hvis man allerede nu ved at man gerne vil overnatte må man meget gerne angive dette ved tilmelding, så vi kan danne os et overblik over hvor mange vi skal arrangere overnatning for. 

Selve programmet (og om det i sidste ende vil blive tilladt at afholde en mindre sommerlejr), kommer til afhænge af hvad der er ansvarligt og muligt på tidspunktet for sommerlejren (hvor mange vi må mødes, om vi må være indendøre osv.) samt hvor stor interessen er for deltagelse på sommerlejren. Vi følger retningslinjerne udstukket af regeringen og DDS.

Prisen for turen bliver 500 kr og betales ved tilmelding.

Forhåbentlig kommer vi til at få en fed og hyggelig sommerlejr ala sommerferieaktiviteter. Vi krydser i hvert fald fingre, er optimistiske omkring at det bliver muligt og åbner derfor for tilmelding nu :)


Pris: 500,00

Deltager


Spørgsmål

Overnatning *

Vil du overnatte på turen?

Vælg mindst 1 og højst 1 svarmulighed(er)Jeg kan svømme 200 m *Jeg har fødevareallergi, tager medicin eller andet som lederne skal være opmærksomme påHvor

Jon Litle Sø
Firhusvej 8
    2970 Hørsholm
    Danmark
gruppeleder@jonlitle.dk

Hvornår

Fra 27-07-2020 22:11
Til 31-07-2020 23:11

Arrangør

Jon Litle Sø
gruppeleder@jonlitle.dk