Plan B Sommertur 2020

11-07-2020 08:00 til 15-07-2020 16:00

De Vilde Svaner - Nivå

Juniorer, Trop, Klan

Plan B Sommertur 2020
Vandrelejr, 4 overnatninger, Primitiv overnatning, Nordsjælland -- Det bliver mega fedt!!!
Kære Spejdere, Forældre og Ledere,

Som det er de fleste af jer bekendt, har vi aflyst turen til Polen - det ved vi rigtig mange af jer er kede af - det er vi også selv. Godt nyt - vi har nu fundet en Plan B for alle juniorer, trops- og klanspejdere.

Det bliver en helt enkel tur med 4 overnatninger mellem lørdag d. 11. og onsdag d. 15. juli. Det bliver en vandrelejr (dvs. rygsækken på ryggen, til fods rundt i landskabet, nyt overnatningssted hver nat). Overnatning bliver relativt primitiv (dvs. enten mindre telte, bivuak e.lign). Afgang bliver lokalt i Nivå om morgenen lørdag den 11. Rute og destination er endnu ikke på plads, men det bliver formentligt i det umiddelbare nærområde i Nordsjælland. Men vi vi ved det bliver fedt - rigtig fedt!

Det er ikke meget information at gå med. Det ved vi. Vi har nogle ret sjove ideer, som vi skal have testet af de næste uger. De tager udgangspunkt i at vi lige nu ikke ved
1. Hvor mange vi bliver
2. Hvad retningslinierne er når vi skal afsted
3. Præcis hvor mange ledere vi er
Vi tillader os derfor en ret stor portion fleksibilitet, hvilket altså betyder at I ikke får mere konkret information om hvor turen går hen selvom vi faktisk beder jer om bindende tilmelding allerede nu. Det er naturligvis ikke optimalt, men vi er sikre på at I forstår det under de givne omstændigheder.

Prisen for denne herlighed bliver 500 gode danske kroner. Her burde alle kunne være med - og vi får plads til det vi skal. Skulle der blive noget til overs vil I modtage det retur efter turen. Turen kræver en god rygsæk, et par gode vandresko samt det sædvanlige spejdergrej. Vi kommer til praktikaliteterne - mon ikke det bliver muligt at låne sig frem hvis man ikke lige har en rygsæk der kan. Sko er nok en god ide at have selv.

Nu er der sikkert nogle af jer der sidder og tænker "Er denne tur så kun for dem der havde meldt sig til Polensturen". Svaret er "Nej - den er for alle juniorer, trops-, klanspejdere og ledere der har tid, lyst og har meldt sig til indenfor tilmeldingsfristen".

Tilmeldingfristen er kort - I har 14 dage - det håber vi I kan klare den på. Hvis særlige omstændigheder gør sig gældende må I tage fat i mig. Vi jer om at I melder jer senest den 2. juni inden kl. 12.00.

Det er til slut vigtigt lige at bemærke at vi jo ikke med sikkerhed ved hvilke Corona-forholdsregler der vil være gældende i midten af juli. Det holder vi naturligvis nøje øje med. Den model vi kigge på her mener vi dog vil komme til at fungere næsten uanset hvilke retningslinier der er gældende på det tidspunkt, så længe vi som minimum kan forsamles i grupper af omkring 10.

På vegne af "Plan-B-Sommertur-planlægnings-gruppen"
(Morten, Karsten, Rikke, Thure, Frederikke, Laura, Kasper)
Kasper
Pris: 250,00
Samlet antal pladser: 50
Ledige pladser: 18

Tilmelding til dette arrangement lukker 14-06-2020 23:00

Hvor

Møllevej 14
Nivå
2990 Nivå
Danmark
info@devildesvaner.dk

Tidspunkt

Fra 11-07-2020 08:00
Til 15-07-2020 16:00

Arrangør

De Vilde Svaner - Nivå