Sommerlejr 2021 - Martinegården

24-07-2021 10:00 til 31-07-2021 16:00

Brønshøj-Husum Gruppe
Brønshøj, Danmark

Brønshøj-Husum Gruppe, Familiespejdere i Brønshøj Husum Gruppe, Mikroer i Brønshøj Husum Gruppe, Minier i Brønshøj-Husum Gruppe, Juniorer i Brønshøj-Husum Grup, Trop i Brønshøj-Husum Gruppe, Klan i Brønshøj-Husum Gruppe

Så er det tid til at melde sig til årets sommerlejr.

Turen går i år til Fyn, nærmere bestemt til Martinegården som er en spejdergrund på Enebærodde ved Odense Fjord. Her er vi midt i naturen med vand og skov til alle sider. Det giver os mulighed for en masse forskellige aktiviteter. Lejrens tema er ‘På en øde ø’ med fokus på primitivt lejrliv, men også på alternative energikilder og smarte løsninger. Martinegården har indlagt vand og almindelige toiletter, men ingen strøm. 


Vi tager afsted lørdag d. 24. juli om morgenen i fælles bus fra ECV - og kommer hjem lørdag d. 31. juli om eftermiddagen, uge 30.


Sommerlejren er for alle spejdere i Brønshøj-Husum gruppe. Vi deltager med alle aldersgrupper: Familiespejder, Mikroer, Minier, Juniorer, Tropsspejdere og Klan. 


Mikroer og familiespejdere er med på lejrens første del: lørdag til tirsdag. 


Hvad er en sommerlejr?
En sommerlejr er fyldt med sjove og anderledes aktiviteter. Vi bygger en lejr, og alle er med til at lave mad over bål, tage opvasken og de andre praktiske opgaver, som får lejren til at fungere. Vi - Brønshøj Husum spejderne - danner en stor ”familie”. 


Vi er udenfor hele dagen, og vi sover i telt om natten. Teltene er inddelt efter alder (familiespejder, mikro, mini, junior, trop og klan). Om aftenen - efter en lang, sjov og udfordrende dag - samles vi om vores selvbyggede køkkenbord og spiser aftensmad og deler dagens oplevelser med hinanden. Hver dag er forskellig, men det faste holdepunkt er vores lejr med måltiderne, sammenholdet i gruppen og lejrbålet inden vi går i seng. 


En sommerlejr udfordrer hver spejder med mange indtryk og oplevelser. Så vi sørger for, at man får plads til at være sig selv og slappe lidt af. Kort efter er man klar til at fjolle med sin patrulje. Også de andre spejdere og lederne er med på lidt fis og ballade. 


Pris
Sommerlejren koster 600 kr. for hele ugen og det dækker alt på lejren: transport, overnatning, mad og aktiviteter. Mikroer og familiespejdere betaler 300 kr. (4 dages lejr). 


Corona

Vi forventer at corona-situationen til sommer er sådan at vi kan holde en fantastisk sommerlejr mens vi følger alle de retningslinjer der gælder til den tid. Hvis det mod forventning viser sig nødvendigt at aflyse lejren vil deltagerbetalingen blive refunderet fuldt ud. 


Tilmelding
Tilmelding og betaling senest 1. maj

Vi holder et infomøde for forældre og spejdere i den sidste uge før sommerferien med praktisk information om lejren. Her kender vi også præcis afrejsetid. Invitation til infomødet kommer i løbet af foråret.


Spørgsmål og mere information
Hvis I har spørgsmål, så kontakt endelig den leder der er ansvarlig for dit barns gren: 

Familiespejder: Cecil cecilkhan@hotmail.com 

Mikro: Linda l.soland@gmail.com 
Mini: Daniel d@niel.dk
Junior: Lea  lealairdandersen@gmail.com
Trop: Mads madskolteolsen@gmail.com


Vi glæder os til en sjov spejderuge.

De bedste spejderhilsner fra Lederne i Brønshøj-Husum Gruppe

Pris: 600,00

Deltager


Spørgsmål

Navn på deltager *

Gren *


Kontaktemail forælder *

Kontakttelefon til forældre under lejren *

Bemærkninger, fx om kost eller særlige behov

Hvor

Brønshøj-Husum Gruppe
Kobbelvænget 65
    2700 Brønshøj
    Danmark
23 83 78 77
jon@jog.dk

Hvornår

Fra 24-07-2021 10:00
Til 31-07-2021 16:00

Arrangør

Brønshøj-Husum Gruppe
23 83 78 77
jon@jog.dk