Uddannelsesmarked/klan- og lederevent 2022

24-09-2022 08:40 til 25-09-2022 14:00

Bestyrelse, Ledere, Klanen i Vigge

For alle klanspejdere, ledere og bestyrelser
Masser af ny viden – og masser af fleksibilitet!

Vi sætter rammerne, der giver rum for fordybelse og udvikling af de færdigheder, der betyder allermest for den enkelte leder. Det er nu, du har muligheden for at skabe din helt egen røde tråd i din lederuddannelse, uanset om dit udgangspunkt er at lære helt nye færdigheder fra bunden, eller genopfriske og fordybe dig yderligere i de mange spændende emner, som tilbydes.

Om du er erfaren eller helt ny leder, klanspejder eller bestyrelsesmedlem har vi noget, som passer til dig, dine behov og dine ønsker. Sammensæt et individuelt program - og uanset om hele gruppen er af sted på kursus sammen, eller om du ankommer alene, vil vi i teamet gøre vores bedste for, at du skal føle dig velkommen!

Du kan vælge blandt de mange moduler, som vi tilbyder på markedet. Moduler og aktiviteter varer 2, 4 eller 6 timer, og du bliver klogere på netop det, der interesserer dig, og giver mening i dit spejderarbejde. Få nye inputs og inspiration til arbejdet med spejderne, og skab nye kontakter i pauserne og på modulerne.

De topmotiverede instruktører sætter rammerne om din markedsplads, og køkkenet sørger for god energi til at kapere de mange inputs og nye indtryk. Sammen sikrer vi gode spejderoplevelser, ny viden, erfaringsudveksling og ikke mindst suset af at være mange klanspejdere, ledere og bestyrelsesmedlemmer på kursus samtidig.


Tilmeldingen til dette arrangement åbner 24-09-2022 00:00

Hvornår

Fra 24-09-2022 08:40
Til 25-09-2022 14:00

Arrangør

Vigge Gruppe