Sommerlejr 2022

23-07-2022 09:00 til 31-07-2022 18:00

Hedeland

Korsør Spejderne, MikroSpejd Korsør Spejderne, MiniSpejd Korsør Spejderne, JuniorSpejd Korsør Spejderne, TropSpejd Korsør Spejderne, KlanSpejd Korsør Spejderne

SOMMER
SOL
SPEJDERLEJR
1-2 ledige pladser på hel lejr - tilmelding senest den 15/7-2022
Ved tilmelding skal den fulde deltagerpris på 1.500 kr. betales. Den kan ikke refunderes ved afbud. 


I 2022 tager vi på Spejdernes Lejr med spejdere fra Trelleborg Kvarteret Slagelse Kommune og med andre spejdere fra Danmark og udlandet. Det foregår i Hedeland Naturpark på Sjælland, midt mellem Roskilde, Høje Taastrup og Greve. Trelleborg Kvarteret vil placeres i Underlejr Roskilde, område Vikingeskibet. Det bliver stort med ca. 36.000 deltagere, men vi er på vores egen lille lejrplads sammen med Trelleborg Kvarteret. Vi bliver ca. 240 deltagere i kvarteret med gode muligheder for at lære de andre spejdere at kende.

Vi rejser i bus i samlet flok, hjælper med at bygge lejren fx spisebord og sætter telt op, overnatter hver nat med patruljen i telt, laver mad og spiser sammen med Korsør Spejderne og Trelleborg Kvarteret hver dag, deltager i aktiviteter med patruljen og ledere, deltager i større events fx lejrbål med alle spejderne på Spejdernes Lejr, pakker lejren sammen og rejser hjem i bus i samlet flok.

Der udleveres 2 uniformsmærker for deltagelse. Det runde mærke sys på over højre lomme og det trekantede mærke sys på venstre ærme.


TILMELDING for 1.-9.klasse og klan senest den 26/4:

Pris: 1.500 kr. for 7 overnatninger (uge 30, den 23.-31.juli), transport, forplejning, aktiviteter mv. Der udleveres 2 uniformsmærker for deltagelse.

Første rate - 750 kr. ELLER hele beløbet 1.500 kr. betales ved tilmelding senest den 26/4-2022. Husk at de spejdere som deltog i Gruppetur i november 2021 har sparet 100 kr. op.

Anden rate betales senest den 1. juli 2022. 


TILMELDING for FamilieSpejd og 0.klasse senest den 26/4:

Pris: 250 kr./person for 1 overnatning (uge 30, den 30-31.juli), transport, forplejning, aktiviteter mv. Der udleveres 1 uniformsmærke til spejderen for deltagelse.

Spejderen kan tilmeldes alene eller sammen med en pårørende.


Generelt for tilmelding:

Beløbet refunderes ikke ved afbud senere end den 1.maj 2022. 

Tilmelding for nuværende medlemmer lukker den 26/4-2022.

Spejdere indmeldt efter den 1/5 kan deltage såfremt gruppelederen kan indhente godkendelse fra SL2022. Der vil være mulighed for en fast besøgsdag for spejdere indmeldt efter den 1/5.

Der er mulighed for at søge støtte til deltagelse på hel lejr gennem egen sagsbehandler, BROEN eller andre organisationer. 

Tag en snak med gruppeleder Marianne, såfremt at første rate ikke kan betales med betalingskort ved tilmelding. 

Kontingent skal være betalt senest den 20/7-2022.



FORVENTNINGER TIL SPEJDEREN: 

Vi forventer at spejderen lytter og udfører aktiviteter, som er bestemt af lederne. Det gælder også forbud. Hvis man er ked af det, så snak med en leder. Man må ikke gå fra gruppen/lejrpladsen uden tilladelse. Hvis spejderen ikke overholder de anvisninger som lederne giver, så kan der være grund for hjemsendelse for egen regning. 

Vi kan gøre meget for at spejderen føler sig godt tilpas - også ved overnatning/ingen overnatning kan der findes en løsning.

PRAKTISKE OPLYSNINGER:

*Fælles grej: Tirsdag den 19/7 kl. 17-20 er afsat til pakning af fælles grej. Tirsdag den 2/8 kl. 17-20 er afsat til udpakning af fælles grej såfremt det er returneret. Alt fælles grej fx telt bliver transporteret i lastbil fra/til Slagelse i fællesskab med Trelleborg Kvarteret - der vil være behov for hjælp til transport af dette fra Spejdergrunden til Slagelse torsdag kl. 1730 og når det skal retur fx søndag aften/mandag formiddag. 

*Transport: Der vil være fælles transport i bus af spejdere, ledere og deres rygsække fra Korsør Station til Hedeland. Afrejse med bus lørdag den 23/7 fra Korsør Station Storebæltsvej 2, 4220 Korsør. Vi mødes ved hovedindgangen senest kl. 745, så der kan tages et foto inden afrejse. 

Hjemrejse med bus søndag den 31/7 til Korsør Station, Storebæltsvej 2, 4220 Korsør. Forventet ankomst på busholdepladsen kl. 1430. 

*Madpakke
Der skal medbringes en madpakke og en fyldt drikkedunk til lørdagens frokost den 23/7. 

*Oppakning
 Rygsækken/taske og turtaske skal kunne bæres sammen fra busstoppested til lejrpladsen ca. 2,5 km. Turtasken skal kunne bæres hele tiden. Rygsækken/taske med bærestropper placeres i bussens bagagerum under transport og i teltet under lejren.

*Pakkeliste: Se lommebog eller spørg spejderlederen. Alt skal så vidt muligt pakkes i rygsækken. Ingen løse bæreposer! Lille turtaske: drikkedunk og en madpakke. Der skal være plads til vindjakke/regntøj. 

*Sygesikringsbevis/Sundhedskort skal medbringes: Mikro/mini: Afleveres til den udvalgte spejderleder ved afrejse. Returneres ved hjemkomst. Andre spejdere sørger for at det er med i turtasken. 

*Medicin: Ingen spejdere må indtage medicin uden aftale med den udvalgte spejderleder. Dette gælder også for håndkøbsmedicin. Spejderen medbringer medicinen i doseringsæske eller i original beholder med doseringsvejledning i afmærket pose efter aftale med den udvalgte spejderleder. 

*Mobiltelefon (og øvrigt elektronisk udstyr): Medbringes på eget ansvar, også hvis denne inddrages af lederne. Der vil være mulighed for opladning/samtaler/brug i bestemte tidsrum og/eller efter aftale med den udvalgte spejderleder. 

*Lommepenge: Vi anbefaler max 300 kr. Der oprettes en digital løsning, som præsenteres efter tilmelding. Det er samme løsning som til SL2017. Der er flere butikker på lejrpladsen fx Spejder Sport og dagligvarebutik.


Tilmelding til dette arrangement lukker 15-07-2022 21:00

Hvor

Tranemosevej 4
Hedehusene 2640

Tidspunkt

Fra 23-07-2022 09:00
Til 31-07-2022 18:00

Arrangør

Korsør Spejderne