Grøndalsmarchen

26-05-2022 09:00 til 26-05-2022 14:00

Grøndalshytten

Familiespejd, Mikroer, Minier, Juniorer, Trop

Kære spejdere og familier

Kristi Himmelfartsdag afholdes endnu engang den traditionsrige Grøndalsmarch ved Tarup-Davinde, lige syd for Odense. Her er der smukke omgivelser, gode ruter og nogle hyggelige timer sammen med spejderkammerater og andre, der kan lide at gå en god tur i forårsvejret.

Vi laver det i år som en familietur for familiespejdere, mikroer, minier og juniorer. Det vil sige at spejder og familie deltager sammen, og selv fragter sig til og fra turen.

Troppen har mulighed for at deltage uden forældre. Kontakt os, og så kan vi koordinere kørsel for jer hvis der er behov for det.

Vi mødes ved starten kl. 9 og fordeler os på de ruter der er stemning for. Der er ruter på 6, 10, 20 og 30 km. Når alle er tilbage siger vi tak for i dag, og kører hjemad. Husk en god madpakke, og der er også mulighed for at købe proviant til meget rimelige priser. Hvis nogen har mulighed for at tage en kage med til fælles hygge inden vi runder af vil det være en stor hjælp. Det endelige sluttidspunkt afhænger af hvor hurtigt vi går og hvor lange distancer der vælges.

Gruppen betaler for tilmeldingen, og der er mulighed for at købe ekstra kilometermærker.

Start/mål: 

Grøndalshytten
Kappendrupvej 2
Rolfsted
5550 Langeskov.

Læs mere her: https://www.groendalsgruppen.dk/groendalsmarch

Tilmelding på hjemmesiden.


Kontakt:  poulbheide@gmail.com

Med spejderhilsen
Lederne/Anna og Poul


Tilmelding til dette arrangement er lukket fordi arrangementet er startet

Hvor

Kappendrupvej 2
Rolfsted
Langeskov 5550

Tidspunkt

Fra 26-05-2022 09:00
Til 26-05-2022 14:00

Arrangør

Christiansmindespejder