Forældreweekend

17-09-2022 09:00 til 18-09-2022 14:00

Høbjerghus

Wagandoo Gruppe

Genoplev stemningen fra spejdernes lejr - og denne gang er forældrene inviteret med. Årets forældreweekend går for sidste gang (i denne omgang...) til Høbjerghus - en kæmpe luksus-spejderhytte, hvor der er plads nok til alle.
En gang om året inviterer Wagandoo-Gruppe alle spejdere, ledere og forældre på en fælles weekend-tur. Det skal vi også i år.

Der er afgang med en fælles bus fra spejderhuset kl. 9 om lørdagen og vi returnerer kl. 14 samme sted om søndagen. OBS - troppen tager derop allerede fredag aften med offentlig transport og skal derfor bruge fredagstilmeldingen.

Lørdag og søndag står på fælles spejderaktiviteter og hygge for alle aldersgrupper. Der er masser af sovepladser indenfor, sheltere udenfor ligesom traditionen byder, at børn ældre end Kwanga sover ude i telt. Du kan se mere om hytten og grunden her:

Deltagelse i weekenden koster 160,- for voksne, 120,- for spejdere og søskende over 6 år. Søskende under 6 år er gratis.

OBS: Tilmelding skal ske for hver deltager - der kan tilføjes flere deltagere. Hvis du tilmelder ikke-spejdere brug så "anden" under 'Deltager'. Den ligger helt i bunden af drop-down-menuen. Derefter vil du få mulighed for at skrive deltagerens navn.

Spørg lederne om hjælp, hvis tilmeldingen skulle drille.

Pris: 120,00

Deltager


Spørgsmål

Familienavn

For at familierne kommer samlet på hold til lørdagsløb skal vi bruge familiens fællesnavn.


Hvem er du?

Hvad er du? Hvilken spejderafdeling, voksen, søskende osv.


Bemærkninger

Allergier, egen transport, har eget telt med, vil gerne sove inde osv.

Hvor

Høbjerg Hegn 5
Helsinge 3200

Tidspunkt

Fra 17-09-2022 09:00
Til 18-09-2022 14:00

Arrangør

Wagandoo Gruppe